Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από επίθεση σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα του Σαββάτου και οι αρχές ασφαλείας εξετάζουν με πολύ προσοχή το συγκεκριμένο περιστατικό καθώς δεν αποκλείουν να πρόκειται για έναν ακόμα «κρίκο» στην αλυσίδα όσων έχουν γίνει τους τελευταίους μήνες στον χώρο των καυσίμων.

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν θέλει το συγκεκριμένο βενζινάδικο να ανήκει σε γιο στελέχους της Greek Mafia, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2022 και τους δύο εκτελεσθέντες στον Κορυδαλλό να δούλευαν για το συγκεκριμένο άτομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» το περιστατικό ξεκίνησε όταν τέσσερα άτομα με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν έναν υπάλληλο και έναν οδηγό φορτηγού αυτοκινήτου οι οποίοι συζητούσαν και είδαν ξαφνικά να τους σημαδεύουν. Οι κουκουλοφόροι έβαλαν τους δύο άντρες μέσα στο πρατήριο καυσίμων και στη συνέχεια πυρπόλησαν τα οχήματα που ήταν στο υπαίθριο πάρκινγκ στην οδό Μεγαρίδος.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν ενώ ο υπάλληλος του πρατηρίου κάλεσε την αστυνομία και την πυροσβεστική προκειμένου να σβήσει την πυρκαγιά από τα φλεγόμενα οχήματα. Στο σημείο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατασβέσθη πυρκαγιά σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης επί της οδού Μεγαρίδος στον Ασπρόπυργο Αττικής. Επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης