Περίμενα να περάσουν μερικά εικοσιτετράωρα από την εξέλιξη  στην υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα προκειμένου να παρακολουθήσω τις αντιδράσεις από τον θόρυβο που σήκωσε η παραδοχή της προσφυγής της από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο. 

Αμφισβητούν ορισμένοι ότι πρόκειται για δικαίωση της κυρίας Γεωργίας Μπίκα. Έτσι θα την αποκαλώ από σήμερα και όχι 25χρονη όπως άρχισαν να την αναφέρουν τα συστημικά φερέφωνα και ο κοινωνικός υπόκοσμος. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περί κυρίας πρόκειται και καλό θα ήταν να πληροφορηθούν ορισμένοι, ότι το Ευρωπαϊκό δικαστήριο στο οποίο προσέφυγε με τον δικηγόρο της Νίκο Διαλυνά, κάνει δεκτές μόνο το 8% των προσφυγών κι αυτό από μόνο του αναδεικνύει τις αθλιότητες των δικών μας Αρχών στην συγκεκριμένη περίπτωση. Δικαστικών, ιατροδικαστικών, ανακριτικών, αστυνομικών και φυσικά ενός δημοσιογραφικού εσμού ο οποίος κατευθύνεται πάντοτε με γνώμονα το λογιστήριο και το διαφημιστικό τμήμα του Μέσου… 

Δεν πρόκειται για δικαίωση επί της ουσίας της υπόθεσης, που αφορά στον βιασμό της αλλά για τον άθλιο τρόπο με τον οποίον λειτούργησαν δικαστές, ιατροδικαστές και αστυνομικοί ούτως ώστε να εξαφανιστούν τα στοιχεία ενός βιασμού και να μην υπάρξουν συνέπειες για τους δράστες. 

Σας αναφέρω το πιο απλό: Οι μώλωπες που έφερε στο κορμί της η Γεωργία μετά από όσα συνέβησαν, η εισαγγελέας θεωρεί ότι προήλθαν από τροχαίο ατύχημα. Ποιο ήταν το τροχαίο; Όταν έφθασε συγχυσμένη στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει τον βιασμό της, παρκάροντας ακούμπησε ένα πλαστικό κολωνάκι (κορίνα) και είχε την ευγένεια να το αναφέρει στους αστυνομικούς! 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες αυτού του προανακριτικού «υλικού» και στην συνέχεια της ανακριτικής αποδοχής του έπρεπε να έχουν απομακρυνθεί από την αστυνομία και την Δικαιοσύνη.  

Στη συνέχεια την εικόνα της όταν επέστρεφε τρεκλίζοντας στο ξενοδοχείο τρεκλίζοντας επειδή δεν κατόρθωσε να βρει το αυτοκίνητό της την απέδωσε στις ψηλοτάκουνες γόβες!

Δικονομικά οι χαρακτηρισμοί της εισαγγελέως Κλιάμπα στο πόρισμά της θα έπρεπε να την έχουν στείλει στον πειθαρχικό έλεγχο και την αποπομπή της. Προφανώς υπήρχε άνωθεν κάλυψη και υπήρχε γιατί μόλις η Γεωργία υπέβαλε υπόμνημα στον εισαγγελέα Διαφάνειας ο προϊστάμενός της Εισαγγελίας Εφετών Θεσσαλονίκης  Άγγελος Καμηλάρης όχι μόνον του αφαίρεσε την υπόθεση αλλά τον έπαυσε και από εισαγγελέα Διαφάνειας! Έχω στα χέρια μου στοιχεία ατράνταχτα τα οποία θα δουν το φως της δημοσιότητας την ώρα που πρέπει. Θα μιλήσουν και δικαστές την ώρα που πρέπει γιατί μπορεί σε όλες τις εκφάνσεις της κοινωνικής ζωής μας οι λίγοι να κάνουν την διαφορά αλλά αυτοί οι λίγοι υπάρχουν. Ευτυχώς…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης