Προθεσμία για να απολογηθεί το μεσημέρι του Σαββάτου έλαβε από την Εισαγγελία Κέρκυρας ο 52χρονος που ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές τη δολοφονία της 29χρονης κόρης του και την ταφή του άψυχου σώματός της στην αυλή του σπιτιού του.

Χθες το απόγευμα εντοπίστηκε στην αποθήκη του σπιτιού του, στην Αλεπού Κέρκυρας, και το οικοδομικό εργαλείο με το οποίο διέπραξε ο 52χρονος το αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα την κόρη του, η οποία, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, «πάλεψε για ώρα» για τη ζωή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το όπλο της στυγερής δολοφονίας, το οποίο οι οικοδόμοι ονομάζουν «σκύλα», εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια της αναπαράστασης του φόνου.

Την ίδια ώρα, οι λεπτομέρειες του εγκλήματος σοκάρουν. Η ιατροδικαστής Χρυσαυγή Κούση, μιλώντας χθες στο Corfutvnews, ανέφερε πως τα χτυπήματα ήταν πολλαπλά και επέφεραν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Όπως είπε, η άτυχη κοπέλα πάλεψε για πολλή ώρα για τη ζωή της, αλλά δεν κατάφερε να μείνει ζωντανή.

Η 29χρονη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Ατζελίνα εργαζόταν σε καφετέρια του νησιού. Εκεί δούλευε και ο 30χρονος αφγανικής καταγωγής σύντροφός της, ο οποίος ειδοποίησε τις Αρχές, καθώς η κοπέλα δεν εμφανίστηκε την Τετάρτη στην επιχείρηση όπου εργάζονταν.

Το σημείο όπου βρέθηκε θαμμένη η κοπέλα

Το μεσημέρι της Πέμπτης, παρουσία εισαγγελέα, πραγματοποιήθηκε η αναπαράσταση της στυγερής δολοφονίας της άτυχης 29χρονης.

Η κοπέλα βρέθηκε την Τετάρτη θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού του πατέρα της στην περιοχή Αλεπού.

«Δεν ήθελα να σκοτώσω την κόρη μου»

Από τη μεριά του, ο 52χρονος δράστης, μιλώντας χθες στο Open, εμφανίστηκε μετανιωμένος.

Ο παιδοκτόνος είπε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει την 29χρονη κόρη του και αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει βιαιοπραγήσει σε βάρος της και στο παρελθόν.

«Έρχεται κατά τις 11.00 Μέχρι τις 12.00 πολύ καλά περάσαμε. Μου ευχήθηκε. Την αγαπούσα τόσο πολύ, νοιαζόμουν για την κόρη μου. Είχε φύγει έναν χρόνο και δεν ήξερα καθόλου πού βρισκόταν. Δεν τη χτύπησα ποτέ και λένε διάφορα που δεν είναι αλήθεια…» ανέφερε.

«Φάγαμε, μιλήσαμε ωραία και ευχηθήκαμε. Μιλήσαμε για τους συγγενείς μας. Γιατί είχε απομακρυνθεί από όλους. Δεν το σήκωνε σε κανέναν το τηλέφωνο. Αυτό δεν το ξέρω γιατί. Και αλήθεια την έψαχνα. Γιατί ανησυχούσα σαν πατέρας, από ενδιαφέρον τα έκανα όλα αυτά. Καλύτερα να πέθαινα εγώ παρά… Αλήθεια, δεν ξέρω πώς έγινε αυτό» πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το αν λογομάχησαν, απάντησε: «Μετά τις 20.00 χτυπούσαν τα τηλέφωνα. “Είμαι στου μπαμπά” είπε. Χτυπάει μετά από λίγο ένα άλλο τηλέφωνο, ήταν να φύγει. Μαλώσαμε, μου έλεγε ”ό,τι θέλω θα κάνω εγώ. Δεν θέλω να ακούσω κανέναν από όλους”. Ήταν λίγο επιθετική και της λέω ”γιατί κάνεις έτσι κορίτσι μου;”».

«Έχω μετανιώσει πολύ, δεν ήθελα να τη σκοτώσω, αλήθεια. Δεν είμαι βίαιος, δεν βαράω κανέναν, δεν βαράω κανέναν άνθρωπο, μιλάω, πιο πολύ μιλάω, χάνω εγώ τα δίκια μου. Ζητάω συγγνώμη, δεν ήθελα με τίποτα να κάνω αυτήν την πράξη» σημείωσε.

Ο πατέρας του θύματος απέφυγε να απαντήσει ευθέως στο αν είχε πρόβλημα με τον Αφγανό σύντροφο της κόρης του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης