Διάσωση γυναίκας στη λίμνη των Ιωαννίνων

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 20 Απριλίου 2021, 05:34
Διάσωση γυναίκας στη λίμνη των Ιωαννίνων

Με πνιγμό κινδύνευσε γυναίκα, η οποία για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στα νερά της λίμνης Παμβώτιδας, ωστόσο σώθηκε χάρη στους προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων!

Τη γυναίκα εντόπισε ο προπονητής Βασίλης Ευθυμίου μέσα στη λίμνη, στο ύψος της Πλατείας Μαβίλη, ενώ περνούσε με το ποδήλατο επιβλέποντας τους αθλητές του. 

Επιχείρησε να τη βοηθήσει, κάτι που από την ακτή αποδείχθηκε δύσκολο. Κάλεσε λοιπόν τηλεφωνικά τον έτερο προπονητή του Ομίλου Φώτη Λιόντο, που εκείνη την ώρα βρισκόταν με το φουσκωτό του στη λίμνη παρέα με την Αγγελική Γκρέμου, οι οποίοι έσπευσαν στο συγκεκριμένο σημείο.

Ωστόσο, η γυναίκα, που μέχρι τη στιγμή εκείνη επέπλεε, ξαφνικά βούλιαξε και ο κ. Λιόντος βούτηξε στα νερά, την έπιασε και την ανέσυρε ημιλιπόθυμη και σε κατάσταση σοκ στην ακτή.

Από τους προπονητές του Ομίλου και πολίτες που έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από την Πλατεία Μαβίλη κλήθηκαν η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε τη γυναίκα στο εφημερεύον νοσοκομείο για τα περαιτέρω. 

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων με σχετική ανακοίνωση συνεχάρη τους προπονητές Φώτη Λιόντο, Βασίλη Ευθυμίου και Γιάννη Τσίλη για το γεγονός ότι, χάρη στην καίρια παρέμβασή τους και την αυτοθυσία που έδειξαν, έσωσαν τη γυναίκα από βέβαιο πνιγμό.

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 20 Απριλίου 2021, 05:45