Δεκάδες νέες καταθέσεις σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του γηροκομείου Χανίων, αναμένονται αυτή την εβδομάδα, από συγγενείς τροφίμων, έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε με τις καταγγελίες περί κακοποιήσεων αλλά και δολοφονιών ηλικιωμένων. 

Σύμφωνα με τον έναν εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του γηροκομείου, Νίκο Ρουσσόπουλο, «το κατηγορητήριο θα καταπέσει γιατί βασίζεται σε γελοίες καταθέσεις περιφερόμενων μαρτύρων» και έχει παραβιαστεί το τεκμήριο της αθωότητας, ενώ όπως αναφέρει στο zougla.gr, η πλευρά της υπεράσπισης του γηροκομείου δεν έχει καμία πρόσβαση στη δικογραφία, παρά όσα μαθαίνουν είναι από τα… ΜΜΕ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος, «στον οίκο έχουν φιλοξενηθεί πάνω από 1.100 άτομα και δεν έχει ακουστεί ποτέ τίποτα. Οι νέες καταθέσεις των συγγενών θα αναφέρουν ότι δεν είχε παρατηρηθεί ποτέ κανένα πρόβλημα».

Σε ερώτηση μας για το πώς προέκυψε τότε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, που αφορά σε φριχτές καταγγελίες, ο δικηγόρος εκτιμά ότι το θέμα προέκυψε από πρώην εργαζόμενους και ότι πρόκειται για «οργανωμένη εκστρατεία λάσπης που θα καταρρεύσει». 

Ανέφερε δε ότι ο ένας εκ των μαρτύρων… παρακαλάει συγγενείς ηλικιωμένων να τον στηρίξουν, γιατί αλλιώς θα βρεθεί στον δρόμο…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακούστε τις δηλώσεις του Νίκου Ρουσσόπουλου στο zougla.gr.

 

 

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος Νίκος Ρουσσόπουλος ήταν στέλεχος και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής, όπως και συνήγορος του κόμματος. Στη συνέχεια αποχώρησε και πολιτεύτηκε με το κόμμα του Νίκου Νικολόπουλου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης