Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και πήρε ο 52χρονος αλλοδαπός, που φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά τα δυο από τα τρία παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του.

Σε βάρος του 52χρονου, Συριακής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης, 2 Ιουνίου, καθώς φέρεται να κακοποιούσε τα δύο ανήλικα παιδιά τη συντρόφου του, ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό  κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή σε βάρος ανηλίκων. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο φερόμενος ως δράστης – που ζήτησε από το δικαστήριο να του ορίσει δικηγόρο καθώς ο ίδιος δεν είχε – αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Στο μεταξύ σοκάρουν οι λεπτομέρειες της υπόθεσης που έρχονται στο φως… σύμφωνα με πληροφορίες ο 52χρονος άνδρας συνελήφθη μετά από καταγγελίες ότι προέβαινε σε πράξεις προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας των δυο από τα τρία παιδιά της Ελληνίδας συντρόφου του…

Πρόκειται για 2 αγόρια το ένα εκ των οποίων είναι σήμερα ανήλικο. Το ένα από τα δύο παιδιά φέρεται να έχει και κάποια ζητήματα ψυχικής υγείας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η υπόθεση ξετυλίχθηκε όταν το ανήλικο παιδί, σε συζητήσεις, άφησε να φανεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο σπίτι του… Οι ίδιες πηγές θέλουν άτομο που «αφουγκράστηκε» τα βασανιστήρια του παιδιού να κινητοποίησε τις αρχές με τους άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου, να συλλαμβάνουν τον άντρα.

Πηγές θέλουν κατά την προανάκριση να προέκυψε και βιντεοληπτικό υλικό που αποδεικνύει τα όσα καταγγέλλονται με τους γνωρίζοντάς να λένε πως τα όσα απεικονίζονται προκαλούν οργή και θλίψη για τη μοίρα των παιδιών…

Συνεχίζονται οι έρευνες

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση ερευνούν διεξοδικά τα δεδομένα και φυσικά, ενώ πληροφορίες θέλουν τα παιδιά να έχουν μιλήσει ήδη σε ειδικούς και να αναμένεται η ιατροδικαστική τους εξέταση. 

Παράλληλα, ερευνάτε και ο ρόλος της μητέρας και το κατά πόσο γνώριζε ή δεν γνώριζε όσα συνέβαιναν στο σπίτι της και στα παιδιά της, με το διάστημα της κακοποίησης να ξεπερνά τα 6 χρόνια.

Στο μεταξύ στο χωριό οπού κατοικούσαν οι πέντε – η μητέρα τα τρία παιδιά της κι ο φερόμενος ως δράστης σύντροφός της – φαίνεται η είδηση να έπεσε σαν κεραυνός με συγγενείς και φίλους των παιδιών να μένουν άφωνοι στην θεά των αστυνομικών.

Πηγή: neakriti.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης