Με την καταδίκη τους σε ισόβια «έκλεισε» από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η δίκη των τριών κατηγορουμένων, όλοι Αλβανικής καταγωγής,για τη στυγερή δολοφονία του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, πριν από δύο χρόνια.

Ύστερα από πολύμηνη ακροαματική διαδικασία δεν έμεινε καμία αμφιβολία στους δικαστές για την ενοχή τους  στην υπόθεση της εν ψυχρώ εκτέλεσης του άτυχου ποινικολόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, ομόφωνα το δικαστήριο επέβαλε στους:

-Ιμπραχήμ Μπραχιμάι που έχει ομολογήσει ότι ήταν αυτός που πάτησε τη σκανδάλη και σκότωσε το  Μιχ. Ζαφειρόπουλο (φυσικός αυτουργός) , εκτός της ισόβιας κάθειρξης για την ανθρωποκτονία και επιπλέον ποινή 11 ετών για δύο ληστείες, οπλοφορία και οπλοχρησία. 

-Όλντι Ντούλτσε και Κλοντιάν Λεκοτσάι που φέρονται ως ηθικοί αυτουργοί  της δολοφονίας ποινές ισόβιας κάθειρξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δήλωσή της χήρα του Μιχάλη Ζαφειρόιπουλου, Βίκυ Ζαφειροπούλου ευχαρίστησε στη Δικαιοσύνη, τονίζοντας όμως πως καμία ποινή δεν πρόκειται να φέρει πίσω το σύζυγό της. 

«Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη και τους ενόρκους. Δυστυχώς τίποτα δεν μπορεί να φέρει πίσω το Μιχάλη. Θα βγάλουμε μια ανακοίνωση η οικογένεια συνολικά. Δεν έχω να πω τίποτα   άλλο. Ευχαριστώ για όλα και για το πόσο διακριτικοί ήσασταν μαζί μας», ανέφερε. 

Όταν ρωτήθηκε δε για το αν νοιώθει ανακουφισμένη από την απόφαση του δικαστηρίου, η σύζυγος του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου απάντησε : «Δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή τους γιατί ήταν φυλακή και είναι φυλακή και θα είναι φυλακή. Δεν θα αλλάξει κάτι για αυτούς και δυστυχώς ούτε για μένα και τα παιδιά μου». 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης