«Ετοιμοπόλεμα» βρήκε τα συνεργεία καθαριότητας και περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης η πρώτη μέρα χαλάρωσης των μέτρων, αφού από νωρίς το πρωί πραγματοποιούν εργασίες καθαρισμού και καλλωπισμού στο παραλιακό μέτωπο της πόλης.

Ειδικότερα, όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο και τις φωτογραφίες του GRTimes.gr, το προσωπικό του δήμου καθαρίζει τόσο το πλακόστρωτο όσο και τα παγκάκια που κάθονται οι πολίτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Νίκος Ζεϊμπέκης, σήμερα γίνεται παράλληλα και απολύμανση, ενώ αντίστοιχες δράσεις αναμένεται να πραγματοποιούνται περίπου δύο φορές την εβδομάδα. «Αυτό είναι απαραίτητο γιατί έχει αυξηθεί πάρα πολύ η προσέλευση του κόσμου» επισήμανε.

Από τη μεριά του, ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, Σωκράτης Δημητριάδης, υπογράμμισε ότι πραγματοποιούνται εργασίες ώστε η Νέα Παραλία να «υποδεχθεί» έτοιμη τους πολίτες. Όπως, επίσης, υπογράμμισε όλες αυτές οι ενέργειες ήταν προγραμματισμένες εδώ και καιρό.

Δημήτρης Δαγκλής: Συνεχείς έλεγχοι από τη Δημοτική Αστυνομία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είπε ο εντεταλμένος σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, με την κατάργηση του SMS και του εντύπου μετακίνησης, «η δημοτική αστυνομία αναπροσαρμόζει τον σχεδιασμό της συνολικά και επικεντρώνεται στις επιχειρήσεις που θα ανοίξουν από σήμερα πραγματοποιώντας ελέγχους για τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί από την κυβέρνηση». Επίσης, όπως σημείωσε, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση όσον αφορά στην κυκλοφορία στους κεντρικούς άξονες της πόλης.

Σημειώνεται πως τα συνεργεία του Δήμου Θεσσαλονίκης απομάκρυναν και τα περίπου 500 κιγκλιδώματα που είχαν τοποθετηθεί στη Νέα Παραλία και παρέμεναν εκεί όλο το χρονικό διάστημα κατά το οποίο ίσχυαν απαγορεύσεις στην κυκλοφορία.

Δείτε φωτογραφίες από τον σημερινό καθαρισμό της παραλίας στη Θεσσαλονίκη:

 

 

 

Πηγή: GRTimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης