Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021, 06:12
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων

Προβλήματα στους δρόμους της Αθήνας έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Μπάλλος», η οποία πλήττει τη χώρα μας για περισσότερες από 24 ώρες.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Τροχαίας, λόγω συσσώρευσης υδάτων έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλιά λεωφόρο Ποσειδώνος από την οδό Επαμεινώνδα, έως το ύψος καταστήματος Jumbo και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επίσης, διακοπή κυκλοφορίας παρατηρείται και στη λεωφόρο Συγγρού από την οδό Αμβ. Φραντζή στο ρεύμα κυκλοφορίας προς παραλιακή.

Κλειστός ο Κηφισός και η παραλιακή

Την ίδια στιγμή, σε ισχύ παραμένει έως τις 8:00 το πρωί της η απαγόρευση διέλευσης οχημάτων και ΜΜΜ σε Κηφισό και παραλιακή.

Στο τέλος της λεωφόρου Συγγρού από τη μία μετά τα μεσάνυχτα βρίσκεται κλιμάκιο της Τροχαίας που απαγορεύει την κίνηση προς τον Πειραιά, ενώ επιτρέπεται η κίνηση στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Αντίστοιχα και στον Κηφισό υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων.

Για τα φορτηγά οχήματα θα εκτιμηθεί η κατάσταση ανάλογα με την εξέλιξη του φαινομένου και θα υπάρξουν ανακοινώσεις σε συνεννόηση με την Τροχαία, ενώ θα δίνονται οδηγίες σε όλους τους δρόμους εισόδου στην Αττική.

Δείτε φωτογραφίες αναγνώστη του zougla.gr από τη γέφυρα Μεταμόρφωσης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2021, 06:23