Ταλαιπωρία, μεγάλη καθυστέρηση και απαράδεκτη συμπεριφορά καταγγέλλει στο zougla.gr, μία επιβάτης της πτήσης με αριθμό V7 4266, της ισπανικής εταιρείας Volotea.

Όπως ανέφερε η πτήση ήταν προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» στις 8.50 το πρωί της Κυριακής με προορισμό τη Ρόδο. Κάτι που όμως δεν έγινε. Η επιβάτης, η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, δήλωσε ότι από το πρωί περιμένουν στο αεροδρόμιο για να αναχωρήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αρχικά αφού επιβιβαστήκαμε, ο πιλότος μας ενημέρωσε ότι θα έπρεπε να κατέβουμε από το αεροπλάνο, καθώς εντοπίστηκε κάποιο πρόβλημα στα ηλεκτρικά του. Μετά από μισή ώρα περίπου επιβιβαστήκαμε και πάλι, αλλά μετά από αρκετή ώρα μας είπαν ότι έπρεπε να κατέβουμε ξανά..», λέει χαρακτηριστικά η επιβάτης.

«Από τότε περιμένουμε στο αεροδρόμιο, ζητώντας εξηγήσεις από υπάλληλο της εταιρείας για την καθυστέρηση και για το τι μέλλει γενέσθαι».

Η επιβάτης μεταξύ άλλων είπε ότι η ενημέρωση έρχεται μέσω μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα, «μέσω SMS μα ενημέρωσαν ότι στις 16.00 το απόγευμα θα ερχόταν βαν της εταιρείας να μας παραλάβει και να μας μεταφέρει σε ξενοδοχείο, κοντά στο αεροδρόμιο, για φαγητό και ξεκούραση… Το βαν ήρθε με δύο ώρες καθυστέρηση, αλλά κανείς δεν μας ενημέρωσε από ποιο ακριβώς σημείο θα αναχωρούσε το εν λόγω βαν με αποτέλεσμα να μην το αντιληφθούμε», ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταγγέλλουσα, φανερά κουρασμένη και ταλαιπωρημένη, περιέγραψε στο zougla.gr, ότι επιβάτες με προβλήματα υγείας καθώς και οικογένειες με παιδιά περιμένουν επί ώρες μία απάντηση, η οποία όμως δεν έχει έρθει.

Ακούστε όλα όσα δήλωσε η επιβάτης στο zougla.gr

 

Εικόνες από το αεροδρόμιο: Ταλαιπωρημένοι επιβάτες και ατελείωτες ώρες αναμονής…

Μάλιστα κάποιοι επιβάτες θέλησαν να διακωμωδήσουν το περιστατικό αναρτώντας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία με τη λεζάντα «Καλά Πάμε»

Σύμφωνα με την εταιρεία η εκτιμώμενη ώρα αναχώρησης της πτήσης είναι στις 1.35 το βράδυ της Κυριακής προς Δευτέρα 

To zougla.gr επικοινώνησε με τα γραφεία της εταιρείας στην Ισπανία, τα οποία όμως ήταν κλειστά. Σε νεότερη ενημέρωση της ιστοσελίδας της εταιρείας η ώρα αναχώρησης άλλαξε και έγινε 02.00.

Μέχρι τις 12 το αεροσκάφος δεν είχε αναχωρήσει και οι επιβάτες δεν είχαν ακριβή εικόνα για το τι μέλλει γενέσθαι. Τελικά απογειώθηκε στις 02:00 και ο γολγοθάς των επιβατών έλαβε τέλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης