Σε 18 συλλήψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., σε κατάστημα με παράνομα τυχερά παιχνίδια που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στην περιοχή του Νέου Κόσμου. Το κατάστημα λειτουργούσε και κατά παράβαση των μέτρων για την αποτροπή διάδοσης του κορωνοϊού.

Μεταξύ των 18 συλληφθέντων είναι και η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί παιχνιδιών και παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών. Παράλληλα, σε βάρος της προσωρινά υπεύθυνης η δικογραφία περιλαμβάνει και παραβίαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., σε βάρος των συλληφθέντων επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και 300 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περί περιορισμού της κυκλοφορίας. Στην προσωρινά υπεύθυνη επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση των διατάξεων περί αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού. Σημειώνεται ότι το συνολικό ύψος των προστίμων ανέρχεται σε 15.200 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • επτά διαμορφωμένα τραπέζια για τη διενέργεια πόκερ
  • πλήθος από τραπουλόχαρτα και μάρκες
  • το χρηματικό ποσό των 1.745 ευρώ
  • καταγραφικό μηχάνημα.

Η προσωρινά υπεύθυνη οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης