Zougla Newsroom

«Θέλαμε να κάνουμε τη ληστεία για τα χρήματα. Ξέραμε ότι ο ηλικιωμένος είχε χρήματα στο σπίτι του και γι΄ αυτό μπήκαμε». Αυτά φέρονται να είπαν στους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Πάτρας οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν για τη ληστεία μετά φόνου του ηλικιωμένου στην Πάτρα που έγινε πριν από λίγες μέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νεαροί Ρομά, με πλούσιο ποινικό παρελθόν, έκαναν όμως ένα λάθος που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας το εντόπισαν και το εκμεταλλεύτηκαν. Από εκεί και πέρα ήταν θέμα χρόνου να τους βρουν στην ευρύτερη περιοχή και να τους προσαγάγουν. Είχαν ήδη βρει το ξύλο με το οποίο είχαν χτυπήσει τον 88χρονο ο οποίος έμενε μόνος του.

Οι δύο κατηγορούμενοι μετά τη ληστεία θέλησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου, φωτογραφίες του οποίου εξασφάλισε η zougla.gr. Ωστόσο ήταν χαλασμένο και μάλιστα άφησαν τα κλειδιά πάνω στη μίζα του οχήματος. Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας, οι νεαροί λήστεψαν και σκότωσαν τον 88χρονο για ένα κινητό τηλέφωνο καθώς δεν βρήκαν κάτι στο εσωτερικό του σπιτιού. «Οι ελάχιστες οικονομίες του θύματος ήταν κρυμμένες μέσα στο σπίτι αλλά μάλλον δεν είχαν χρόνο για να ψάξουν» λέει στη zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη. Την ίδια στιγμή, έχουν βγει από τα συρτάρια και κάποιες άλλες ληστείες που έχουν γίνει στην περιοχή και θα εξεταστεί το ενδεχόμενο οι νεαροί να έχουν κάποια σχέση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης