Για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας στον Κολωνό, εις βάρος της 12χρονης κόρης του μίλησε ο πατέρας της ανήλικης,  στο Star κι αναφέρθηκε τόσο στις δικές του ευθύνες, όσο και στους προφυλακισμένους κατηγορούμενους, με προεξάρχοντα τον Ηλία Μίχο.

«Είμαστε ακόμη σε σοκ, προσπαθούμε να συνέλθουμε. Κανείς από τους προφυλακισμένους δεν ήταν οικογενειακός μας φίλος, γείτονες ήταν. Τον δερματολόγο δεν τον ήξερα, ούτε τον πρώην διαιτητή. Τον Μίχο τον ξέραμε 20 χρονιά. Ψωνίζαμε από αυτόν, τον πληρώναμε. Πήγε η σύζυγος μου αρχικά για δουλειά και μετά στείλαμε και την κόρη μου. Του είχαμε εμπιστοσύνη. Σαράντα μέρες έκαναν να πιάσουν τον Μίχο, πιστεύω ότι είχε στοιχεία, κινητά και τα εξαφάνισε. Μας ξέφυγε η κατάσταση τι να πω, έπρεπε να προσέχω περισσότερο την κόρη μου» είπε ο πατέρας της 12χρονης, μιλώντας στο Star.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα ζήτησε να τιμωρηθούν όλοι όσοι ασέλγησαν στο παιδί του, τονίζοντας ακόμη ότι προσπαθεί να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε στην ανήλικη κόρη του. «Η κόρη μου στεναχωριέται κλαίει, ζητάει συνέχεια τη μαμά της. Μου είπε να της υποσχεθώ πως θα προσέχω την αγαπημένη της γατούλα που είχαμε στο σπίτι και τα αδέλφια της».

Από τη δική του πλευρά ο δικηγόρος του πατέρα της 12χρονης Γιώργος Κριεμαδης, δήλωσε: «Τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα παιδιά στηρίζουν απολυτά τη μητέρα πιστεύουν ότι είναι αθώα. Πράγματι ακούστηκε ότι κάποια από τα παιδιά ήταν με έναν Πακιστανό, όλα τα παιδιά είναι του ζευγαριού , αυτό το δηλώνω κατηγορηματικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης