Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο 57χρονος εργαζόμενος στην υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, όταν έπεσε από το απορριμματοφόρο, το οποίο βρισκόταν εν κινήσει. 

Ο 57χρονος μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, με τον ίδιο να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, με τις επόμενες ώρες να χαρακτηρίζονται κρίσιμες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το εργατικό ατύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα, στην περιοχή του Άη Γιάννη Κνωσού. Ο 57χρονος βρισκόταν στο παταράκι πίσω από το όχημα και κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες βρέθηκε στο κενό.  

Μετά από στροφή, ο οδηγός του απορριμματοφόρου, διαπίστωσε το ατύχημα, το οποίο προκάλεσε θλίψη στις τάξεις των εργαζομένων οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό του. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το απορριμματοφόρο έπεσε σε λακκούβα, ωστόσο οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για νυχτοκάματο τρόμου έκανε λόγο ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στην Καθαριότητα κ. Μιχάλης Καρασάββας περιγράφοντας τις δύσκολες συνθήκες αλλά και την αύξηση των εργατικών ατυχημάτων, τα τελευταία χρόνια. 

Δείτε το βίντεο

 

Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης