Δύο σοβαρά τροχαία ατυχήματα με ισάριθμους τραυματίες καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Κρήτη προκαλώντας την κινητοποίηση της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ. Το πρώτο καταγράφηκε σε δρόμο από το Ξηρό χωριό προς τις Πρασιές στο Ρέθυμνο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ένας 18χρονος άνδρας βρέθηκε σε χαντάκι.

Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού επιχείρησε η πυροσβεστική υπηρεσία ενώ στη συνέχεια ο νεαρός παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα στον Πλατανιά Ρεθύμνου όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά μία 30χρονη γυναίκα η οποία παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Κατά πληροφορίες η 30χρονη είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε και το απόγευμα του Σαββάτου στο οδικό δίκτυο της Επισκοπής του δήμου Χερσονήσου έπειτα από τη σύγκρουση ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί τόπου βρέθηκε η Πυροσβεστική η οποία χρειάστηκε να απεγκλωβίσει ένα άτομο ενώ το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε δύο ακόμα τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο κυρίως για προληπτικούς λόγους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης