Φωτογραφίες- Βίντεο: Γιώργος Δαγαλάκης

Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ μετά τις 9.30 το βράδυ της Κυριακής έπειτα από τηλεφώνημα στην Άμεση Δράση, για αιματηρή συμπλοκή με πυροβολισμούς στην κεντρική Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τους πυροβολισμούς ένας άνθρωπος έπεσε νεκρός, ενώ τραυματίστηκαν δύο ακόμη άτομα, γυναίκα και άνδρας, εκ των οποίων ο δεύτερος εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα. Η αιματηρή συμπλοκή έλαβε χώρα έξω από το μπαρ-καφέ Pop-Up, στον πεζόδρομο της πλατείας επί της οδού 25ης Μαρτίου 13.

Πρόκειται προφανώς για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, με τον δράστη του δολοφονικού χτυπήματος να δείχνει από το τρόπο που λειτούργησε, ότι είναι επαγγελματίας εκτελεστής. 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

Ο άνδρας που έπεσε νεκρός ήταν Αλβανικής καταγωγής ηλικίας 41 ετών και δέχθηκε σφαίρα στο κεφάλι, από τον δράστη του δολοφονικού χτυπήματος, ο οποίος εμφανίστηκε ξαφνικά ενώπιον των θαμώνων έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με μια μάσκα και πυροβόλησε 5-6 φορές, όπως είπαν αυτόπτες μάρτυρες, εναντίον αυτών που ήθελε να πλήξει. Ακολούθως εξαφανίστηκε τρέχοντας, με ταχύτατες κινήσεις πριν προλάβουν όσοι βρίσκονταν στο σημείο να καταλάβουν τι συνέβη. 

 

Όλη η περιοχή έχει αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ άνδρες της ΔΙΑΣ και περιπολικά έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στις γύρω περιοχές για τον εντοπισμό του δράστη. 

Από τους δύο τραυματίες, που διακομίσθηκαν με το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, ο άνδρας 44 ετών επίσης Αλβανικής καταγωγής είναι σε σοβαρή κατάσταση καθώς έχει δεχθεί σφαίρες στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα, ενώ η Ελληνίδα γυναίκα ηλικίας 31 ετών φέρει πιο ελαφρά τραύματα και δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία της. Η άτυχη κοπέλα, υπήρξε ουσιαστικά παράπλευρη απώλεια, ενώ νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Επίσης τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και ένας άνδρας, ο οποίος μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, προσπάθησε έντρομος να απομακρυνθεί, αλλά σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι. Δεν χρειάστηκε, όμως, να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Εξέπνευσε ο σοβαρά τραυματίας 

Όπως έγινε γνωστό, ο 44χρονος σοβαρά τραυματίας άνδρας, Αλβανικής καταγωγής, εξέπνευσε λίγη ώρα αργότερα, κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα από τα δύο θύματα, είναι γνωστός μπράβος της περιοχής και θεωρείται «εισπράκτορας» κυκλώματος που πουλά προστασία στα μαγαζιά της πλατείας. Μάλιστα αμφότεροι ήταν άτομα γνωστά στην πλατεία καθότι είναι κάτοικοι Νέας Σμύρνης. Ο πρώτος θανών το τελευταίο διάστημα άλλαζε συχνά τρόπους μετακίνησης κυκλοφορώντας πότε με γρήγορα αυτοκίνητα και πότε με μηχανές μεγάλου κυβισμού. Ωστόσο είχε αρκετά ανοιχτά μέτωπα με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός από τις σφαίρες του μασκοφόρου εκτελεστή. 

Δείτε επίσης:

Βίντεο – ντοκουμέντο από τον εκτελεστή της Νέας Σμύρνης και φωτογραφία του πρώτου θύματος

Νέες συγκλονιστικές φωτογραφίες- ντοκουμέντα του θύματος του εκτελεστή – ΠΡΟΣΟΧΗ: Σκληρές εικόνες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης