Zougla Newsroom 

Άλλη μία υπόθεση βιασμού απασχολεί τη Δικαιοσύνη με τον κατηγορούμενο γνωστό Μυκονιάτη επιχειρηματία Ιωάννη Μ. ,40 ετών  να βρίσκεται ήδη στη φυλακή καθώς έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταγγελία έγινε τον περασμένο Απρίλιο από την 27χρονη καθηγήτρια στο Α/Τ Ακροπόλεως και αμέσως ξεκίνησε η έρευνα. Στις καταθέσεις της η εκπαιδευτικός περιγράφει ότι γνώρισε τον επιχειρηματία μέσω ενός παιχνιδιού στο διαδίκτυο. Άρχισαν να συνομιλούν και κανόνισαν να βγουν ραντεβού καθώς η επικοινωνία μεταξύ τους είχε και ερωτικό περιεχόμενο όπως παραδέχεται η ίδια. Η «Ζούγκλα» αποκαλύπτει τι κατέθεσε η 27χρονη στις Αρχές.

«Αυτός μου έβγαζε μια έντονη κοινωνικότητα, ήταν διαχυτικός, είχε χιούμορ, έδειχνε να συμφωνεί με τις απόψεις μου, έδειχνε ότι ήθελε να με ακούει και να ενδιαφερόταν για μένα. Ένιωσα ότι δεν ήμασταν ίδιοι χαρακτήρες, ότι αυτός ως μεγαλύτερος είχε μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα, είχε πολύ αυτοπεποίθηση, μου έλεγε ότι είχε μείνει στο εξωτερικό, ότι είχε κάνει πολλές δουλειές, ότι είχε ασχοληθεί με την δημοσιογραφία, για τη δουλειά του στη Μύκονο. Μου είχε πει ότι είχε κάνει κάποια περίεργα πράγματα στην Ολλανδία, δηλαδή ότι είχε συμμετάσχει σε πάρτι ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων, ότι είχε κάνει ναρκωτικά κυρίως χασίς, ότι οδηγούσε γρήγορα και είχε ένα σοβαρό ατύχημα. Πολλές φορές στις  συνομιλίες μας έβρισκε κάτι που με ενοχλούσε, και μου το επαναλάμβανε για να με πικάρει, πράγμα που μου έλεγε ότι του άρεσε, μου έλεγε ότι οι προηγούμενες κοπέλες του, του έλεγαν ότι δεν είχε ενσυναίσθηση, ότι αυτός το είχε καταλάβει και προσπαθούσε να το δουλέψει. Σχετικά με τις σεξουαλικές προτιμήσεις του δεν μου έλεγε κάτι περίεργο, απλώς καμάρωνε για τις επιδόσεις του στο τομέα αυτό».

Η συνάντηση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 27χρονη δέχτηκε να τον συναντήσει και με απόλυτη ειλικρίνεια λέει στις αρχές ότι: «Δεν ήθελα να κάνω το οτιδήποτε ερωτικό μαζί του χωρίς προϋποθέσεις. H δική μου συναίνεση ήταν αδιαπραγμάτευτη, και θα μπορούσε να στηριχτεί μόνο στην προσωπική μας γνωριμία».

Η συνάντηση έγινε στις 26 Απριλίου 2022 στην πλατεία Μοναστηρακίου και στη συνέχεια ο 40χρονος με την καθηγήτρια πηγαίνουν σε μαγαζί στου Ψυρρή.

«Αυτός ήταν πάρα πολύ ομιλητικός, μίλαγε ακατάπαυστα για τον εαυτό του, στην αρχή ντρεπόμουν, μου έλεγε να μην ντρέπομαι, μου μίλαγε για την δουλειά του, μου έδειξε μέλη της οικογένειάς του στο κινητό, μου είπε ότι πριν με συναντήσει είχε δώσει μπάφο σε έναν φίλο του, μου αρνήθηκε ότι είχε καπνίσει ο ίδιος, μου μίλησε για την Ολλανδία, μου είπε ότι η κοινωνία είναι πιο ανοιχτή, ότι μπορούσε με τους φίλους του να κάνουν ναρκωτικά και το επόμενο πρωί να είναι μια χαρά στο γραφείο, ότι στην Ελλάδα δεν μπορούσε να το κάνει αυτό, ότι ήθελε να έχει ένα σοβαρό προφίλ και μου είπε ότι στην Ελλάδα έκανε περιστασιακή χρήση χασίς χωρίς να το ξέρουν στην δουλειά. Εγώ του είπα ότι δεν έχω κάνει χρήση ναρκωτικών ποτέ στη ζωή μου, πράγμα το οποίο και ο ίδιος θεωρώ ότι είχε καταλάβει. Είχαμε παραγγείλει ρακί χωρίς φαγητό, στη συνέχεια με ρώτησε εάν είχα κάνει ποτέ το ναρκωτικό mdma, εγώ ξαφνιάστηκα δεν το είχα ξανακούσει, του είπα όχι, μετά μου είπε ότι αυτό φέρνει έντονη ερωτική διάθεση, στη συνέχεια μου είπε 2 ιστορίες για πρόσωπα που είχαν πάρει mdma, μια κοπέλα ενός φίλου του που αφού είχε πάρει δεν ήξερε τι έκανε και τον είχε προσεγγίσει τον ίδιο ερωτικά πηγαίνοντάς στο δωμάτιό του, και ενός φίλου του που αφού το είχε πάρει, πάλι δεν ήξερε τι έκανε, δάγκωνε τις γυναίκες και τους άντρες με ερωτική διάθεση μιας παρέας σε ένα μαγαζί. Πήγα τουαλέτα, αφού γύρισα είχε παραγγείλει και άλλο ρακί, είχε γεμίσει το ποτήρι μου, εγώ του είπα ότι δεν θέλω να πιώ, αλλά αυτός μου το γέμιζε. Εκ των υστέρων άρχισα να σκέφτομαι για το mdma σε σχέση με αυτά που μου συνέβησαν, μήπως τότε μου περιέγραφε τον εαυτό του. Στη συνέχεια έκανε άσχετες αναφορές στη λέξη βιασμός, μου δάγκωσε το αυτί και άρχισε να μου κάνει ήπιες χειρονομίες δίνοντάς μου χαστουκάκια στο μάγουλο, συνέχιζε να μου δαγκώνει το αυτί, μου είπε ότι είναι σαδιστής, με αποκάλεσε μαζόχα, νωρίτερα μου είχε πει ότι σέβεται την κοπέλα και πάντα ρωτάει εάν θέλει να προχωρήσουν. Μου είπε “έχεις μεγάλη αντοχή στον πόνο”, μου έδωσε να καταλάβω ότι του αρέσει o πόνος στο ερωτικό παιχνίδι, αλλά σε λογικά πλαίσια, όπως με διαβεβαίωσε σε σχετική ερώτησή μου».

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι όταν έφυγαν από το μαγαζί ήταν εκτός τόπου και χρόνου:

«Γελούσα πάρα πολύ, είχε θολώσει η σκέψη μου, δεν μπορούσα να σκεφτώ καθαρά, δεν είχα επίγνωση τι συνέβαινε γύρω μου και τι έκανα. Δεν συνηθίζω να πίνω, δεν έχω αντοχή στο αλκοόλ, είχα πιει αρκετά, αλλά όχι τόσο μεγάλη ποσότητα, σε κάθε περίπτωση τόσο πολύ που να δικαιολογεί την κατάσταση στην οποία είχα περιέλθει. Λόγω της αναφοράς του στο mdma θεωρώ εξαιρετικά πιθανό να μου έριξε κάτι ανάλογο στο ποτό χωρίς να μπορώ να το πω με σιγουριά γιατί δεν το είδα με τα μάτια μου. Στη συνέχεια έγιναν άσχημα πράγματα, τα οποία ήταν σαν να τα παρακολουθώ χωρίς να μπορώ να κάνω κάτι, ήμουν σαν θεατής, είχα χάσει κάθε έλεγχο του εαυτού μου, και είχα αποβάλει κάθε αναστολή». 

Η καταγγέλλουσα περιγράφει ότι ο 40χρονος έγινε πολύ βίαιος και την έβαλε στο αμάξι του χωρίς να καταλάβει το πως και προχώρησε σε σεξουαλικές πράξεις. Εκείνη του έλεγε να σταματήσει και εκείνος όπως ισχυρίζεται της έλεγε: «θέλεις να φέρεις χαρτί να υπογράψουμε για συναίνεση;».

Λέει ακόμα ότι ένιωθε τον κίνδυνο αλλά δεν μπορούσε να αντιδράσει γιατί είχε τρομοκρατηθεί όπως είπε. «Μετά πηγαίνουν και σε άλλο μαγαζί και στη συνέχεια σε διαμέρισμα» όπου σύμφωνα με την καταγγελία τη βιάζει.

Για το επόμενο πρωινό η κοπέλα καταθέτει:

«Εξακολουθούσα να μην έχω πλήρη επαφή με την πραγματικότητα, πονούσα φριχτά στο σώμα μου και στα γεννητικά μου όργανα, είχα σε όλο μου το σώμα μώλωπες, χτυπήματα και δαγκωματιές, προσπαθούσα να καταλάβω τι είχε συμβεί, ήθελα να φανώ ψύχραιμη και φυσιολογική απέναντί του φοβούμενη μην ξαναγυρίσει». 

Ερώτηση: Το ίδιο πρωί σας έστειλε μήνυμα;

Απάντηση: Ναι μετά από ένα δίωρο στο viber.

Ερώτηση: Γιατί ήσασταν συγκαταβατική μαζί του;

Απάντηση: Δεν ήθελα να του απαντήσω, δεν ήθελα να του δείξω ότι συμβαίνει κάτι, τον φοβόμουν, γνώριζα ότι ήξερε που μένω, του είχα πει ότι θα έμενα άλλες δύο μέρες στην Αθήνα, και δεν θα ήθελα να επιστρέψει και δεν ήξερα τι μπορούσε να μου κάνει.

Η καταγγελία στην Αστυνομία και ο 2ος άνδρας

Η 27χρονη θα καταγγείλει τον 40χρονο τρεις ημέρες μετά.

«Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ, κατηγορούσα τον εαυτό μου ότι εγώ έφταιγα, μετά πήγα στους γιατρούς, το ίδιο βράδυ πήρα το 15900, δεν μπορούσα να κοιμηθώ, από εκεί με βοήθησαν, προσπαθούσα να το διαχειριστώ μέσα μου και δεν ήθελα να το μάθουν οι γονείς μου», υποστηρίζει.

Το σοκ για την καταγγέλλουσα ήταν μεγαλύτερο όταν από τις εξετάσεις dna αποκαλύφθηκε ανάμειξη γενετικών στοιχείων και δεύτερου άνδρα.

«Όταν το διάβασα έπαθα σοκ, εκείνο το βράδυ βρέθηκα μόνο με τον κατηγορούμενο, από όσο θυμάμαι, το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι ότι στο μαγαζί …… στο οποίο δεν έβλεπα καλά, είχα θολώσει, και ο κατηγορούμενος έκανε πλάκα με έναν άγνωστο απ’ όσο θυμάμαι, μήπως είχε αφήσει αυτόν ή κάποιον άλλον να με αγγίξει. Δεν έχω καμία εικόνα φιγούρας με άλλον άντρα στα όσα τραγικά πέρασα. Αυτό με έχει καταρρακώσει ψυχικά, θεωρώ τον κατηγορούμενο επικίνδυνο για αυτό τον κατήγγειλα και επιθυμώ την ποινική του καταδίκη», καταλήγει.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης