Μυστήριο συνεχίζει να επικρατεί με την εξαφάνιση ενός ζευγαριού Αμερικανών, τα ίχνη των οποίων έχουν χαθεί από τις 23 Ιανουαρίου από την περιοχή της Μεθώνης της Μεσσηνίας, όπου ζούσαν μόνιμα.

Μόλις χθες (9/2) τα συγγενικά τους πρόσωπα ειδοποιήσαν τις αρχές για την εξαφάνισή τους και αμέσως σήμανε συναγερμός σε Αστυνομία και Πυροσβεστική για τον εντοπισμό τους. Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι εξαφανίστηκε μαζί με το αυτοκίνητό του γεγονός που προβληματίζει τις Αρχές, καθώς πιθανόν να τους συνέβη κάποιο τροχαίο ατύχημα, ενώ ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H κόρη τους εκτιμά ότι «έδωσαν μόνοι τους τέλος στη ζωή τους»

Σε ανάρτησή της πριν τρεις μέρες, η κόρη τους, που ζει στο Σιάτλ Αμερικής, υποστήριξε ότι πιθανόν να έχουν δώσει οι ίδιοι τέλος στη ζωή τους.

«Από σήμερα, οι γονείς μου είναι επίσημα αγνοούμενοι και θεωρούνται νεκροί με δική τους βούληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες καθώς ήταν πολύ ιδιωτικές). Ήταν στην Ελλάδα όταν συνέβη, δεν ξέρω πού πήγαν για να τελειώσουν τη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα σώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική…» αναφέρει στην ανάρτησή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Ο DAVID HARRISON ROBINSON, 83 ετών και η σύζυγός του, LUKRETIA ROBINSON, 80 ετών, εξαφανίστηκαν από το σπίτι τους, στην περιοχή Τάπια Μεθώνης, του Δήμου Πύλου Νέστορος στην Μεσσηνία, με το αυτοκίνητό τους μάρκας OPEL AGILA DIESEL 1300, μοντέλο 2009, χρώματος μπλε ηλεκτρίκ, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΜΤ7738.

Το ζευγάρι, αναχώρησε από το σπίτι του στις 23 Ιανουαρίου 2023 με άγνωστο προορισμό και έκτοτε αγνοείται.

Ο DAVID HARRISON ROBINSON έχει λευκά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,85μ και είναι αδύνατος. Φοράει καπέλο με μεγάλο γείσο.

Η LUKRETIA ROBINSON έχει γκρίζα μαλλιά (φοράει περούκα), καστανά μάτια, ύψος 1,50μ και είναι αδύνατη.

Η ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, ειδοποιήθηκε από τους οικείους τους το απόγευμα της 08/02/2023 και μετά τη συγκέντρωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών, ενεργοποιεί τον Κοινωνικό Συναγερμό SILVER ALERT, για την κινητοποίηση όλων για την ανεύρεσή τους.

Η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με την υπηρεσία Silver Alert, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Πηγή: messinialive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης