Με νέα μήνυσή του στρέφεται σε βάρος της Ελένης Τουλουπάκη ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος κατηγορώντας την επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς για ακόμη μία πράξη κατάχρησης εξουσίας.  

Ο  Α. Λοβέρδος υποστηρίζει πως  η κ. Τουλουπάκη  « προκάλεσε με πράξεις και παραλείψεις την απαλλαγή υπαίτιου προσώπου από ενδεχόμενες δίωξη και τιμωρία του», υπονοώντας τους χειρισμούς της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς στην περίπτωση του  Παναγιώτη Κουρουμπλή. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα , σύμφωνα με όσα αναφέρονται στη μήνυση , « ενώ είχαν περιέλθει σε  γνώση της  δικές μου έγγραφες αναφορές, που κατήγγειλαν τον, κατά το έτος 2015, Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή, για την μη ανατιμολόγηση των φαρμάκων στην διάρκεια του α΄ εξαμήνου του 2015, γεγονός που είχε σαν συνέπεια την ζημία του Δημοσίου και των ιδιωτών κατά εκατομμύρια ευρώ και την αντίστοιχη ωφέλεια των φαρμακευτικών εταιρειών, αυτή δεν απέστειλε, ως όφειλε, τις καταγγελίες στην Βουλή των Ελλήνων, εντός συγκεκριμένης  σύντομης χρονικής προθεσμίας, αλλά πολύ αργότερα,  μετά από περίπου 8 μήνες , με συνέπεια να  εξαλειφθεί το αξιόποινο της καταγγελλόμενης παρανομίας και να έχει επέλθει παραγραφή του αδικήματος».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης