Σε απόγνωση βρίσκεται εδώ και πολλές ημέρες ο ιδιοκτήτης του ακινήτου στη Λάρσο Χαράλαμπος Αχλάτης, που έχει κάνει κατάληψη μία ΜΚΟ και το έχει μετατρέψει σε άτυπο Hotspot, όπως δημοσιεύει το lesvosnews.gr. 

Οι προσπάθειές του μέσω της νομικής οδού, για την απομάκρυνση των μεταναστών που διαμένουν στο ακίνητό του δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα μέχρι τώρα και έτσι αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί ξαπλώνοντας στη μέση του οδοστρώματος στο 10ο χλμ του οδικού Εθνικού δικτύου Μυτιλήνης – Καλλονής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χαράλαμπος Αχλάτης έφτασε στο σημείο να μηνύσει ανώτατους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας και άλλους αξιωματούχους που ασχολούνται με το μεταναστευτικό θέμα, θεωρώντας τους υπεύθυνους για την ταλαιπωρία την οποία υφίσταται.

Χθες λοιπόν το απόγευμα αποφάσισε να προβεί στην κατάληψη του οδοστρώματος, ξαπλώνοντας στη μέση του δρόμου, με άμεσο κίνδυνο ακόμα και για την ίδια του τη ζωή, αφού λίγο αργότερα σκοτείνιασε και δεν ήταν εύκολα ορατός από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έφτασε αμέσως ισχυρή αστυνομική δύναμη που διέκοψε την κυκλοφορία το αυτοκινήτων από το ένα ρεύμα που κατευθυνόταν από Καλλονή προς Μυτιλήνη.

Μάταια ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Βορείου Αιγαίου προσπαθούσε να τον πείσει να εγκαταλείψει το οδόστρωμα.

Τελικά λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ ο Χαράλαμπος Αχλάτης πήρε τις διαβεβαιώσεις ότι μέχρι την Παρασκευή θα μεταφερθούν οι μετανάστες σε άλλο χώρο και εγκατέλειψε το οδόστρωμα.

Πηγή: lesvosnews.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης