«Καλοδεχούμενη» χαρακτηρίζει την έρευνα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για διασπορά ψευδών ειδήσεων, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ο οποίος συνέδεσε το εμβόλιο για τον κορωνοϊό που έκανε 40χρονη νοσηλεύτρια στην Κέρκυρα με την παράλυση των κάτω άκρων που παρουσίασε πριν από δύο ημέρες.

Σε δήλωση του, ο κ. Γιαννάκος επισημαίνει ότι «σήμερα η συνάδελφος είναι καλύτερα στην υγεία της. Η κλινική της εικόνα καλυτερεύει. Με εξουσιοδότησε να μεταφέρω ότι δεν αντιμετώπιζε το παραμικρό πρόβλημα υγείας. Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου εμφανίστηκαν τα σοβαρά προβλήματα υγείας. Συντασσόμαστε με την επίσημη άποψη του νοσοκομείου και των γιατρών του νοσοκομείου ότι δεν μπορούν να αποκλείσουν τη σύνδεση του σοβαρού προβλήματος υγείας της συναδέλφου με τον εμβολιασμό. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε υπέρ του εμβολιασμού με πράξεις. Το εμβόλιο είναι ασφαλέστατο. Όμως όπως όλα τα εμβόλια και τα φάρμακα μπορούν να προκαλέσουν παρενέργειες σε απειροελάχιστο ποσοστό. Εμβολιάσθηκα χωρίς κανένα πρόβλημα. Εμβολιάσθηκαν 50.000 συνάδελφοι χωρίς πρόβλημα. Εμβολιάσθηκαν χιλιάδες πολίτες στα νοσοκομεία χωρίς να καταγραφεί πρόβλημα. Δεν θα αποσιωπήσουμε το πρόβλημα υγείας της συναδέλφου και έτσι να μην της δοθεί η δυνατότητα δικαστικής διεκδίκησης σωματικής και ηθικής βλάβης. Είναι κρίμα από το Θεό. Ζει την οικογένειά από το πενιχρό μισθό. Για την διασπορά ψευδών ειδήσεων και την έρευνα του Εισαγγελέα καλοδεχούμενη. Θα αποδειχθεί ότι δεν διασπείρουμε ψευδείς ειδήσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κ. Γιαννάκος επισημαίνει ότι υπέρ του θα καταθέσει ο Διευθυντής Νευροχειρουργός του ΚΑΤ, Λαυρέντιος Ρούσσος, ο οποίος, όπως λέει, είχε πέρυσι αντίστοιχη εμπειρία με άλλο εμβόλιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης