Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη στα Εξάρχεια από νωρίς το πρωί της Πέμπτης. 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στην οποία μετέχουν πολλοί αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες, έχει εστιαστεί σε υπό κατάληψη κτήριο που βρίσκεται στην οδό Μπουμπουλίνας 42.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κτήριο, παράρτημα του Υπουργείου Πολιτισμού, ήταν υπό κατάληψη από αντιεξουσιαστές από τις 21 Απριλίου 2014. 

Επιχείρηση πραγματοποιείται και σε δεύτερο υπό κατάληψη κτήριο επί της Ζωοδόχου Πηγής.

Επίσης, κατά τη διάρκεια ερευνών που έγιναν σε διαμέρισμα στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε ποσότητα χασίς βάρους 1,5 κιλού, ενώ συνελήφθη ένας άνδρας, ο οποίος, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, είχε απασχολήσει τις Αρχές τη δεκαετία του ’90 για παρόμοια αδικήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δύο κτήρια που τελούσαν υπό κατάληψη στην οδό Τζαβέλλα, καθώς και σε ένα διαμέρισμα κοντά στην πλατεία, όπου είχαν γίνει συλλήψεις για ναρκωτικά.

 

 

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε εξέλιξη από τις πρωινές ώρες σήμερα αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή των Εξαρχείων για την εκκένωση δύο υπό κατάληψη κτηρίων. Μέχρι στιγμής έχουν προσαχθεί άνω των 70 ατόμων. Παράλληλη επιχείρηση σε οικία στην ίδια περιοχή για ανεύρεση ναρκωτικών.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης