Ο Θανάσης Καλαματιανός 25 χρόνων, εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή του Κουβαρά Αττικής. Ο άτυχος νέος βρέθηκε καμένος από τη μέση και κάτω, με τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές να διερευνούν τις αιτίες θανάτου του.

Το στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκόπουλου και άμεσα υπήρξε κινητοποίηση από ομάδες αναζήτησης από τον Δήμο Μαρκοπουλου, την Πολιτική Προστασία, τον Δήμο Σαρωνικού, την Πυροσβεστική και την αστυνομία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεσημέρι της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου κοντά στο δάσος του Κουβαρά οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν κλειδωμένο το αυτοκίνητο με το οποίο είχε εξαφανιστεί, σ’ ένα ξέφωτο του βουνού.

Το απόγευμα της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου βρέθηκε και η σορός του.

Τα ίχνη του είχαν χαθεί από το πρωί της Κυριακής 25 Σεπτεμβρίου από την περιοχή του Αλίμου, ενώ είχε ενεργοποιηθεί και «Missing alert».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Η αναζήτηση του Θανάση Καλαματιανού, 25 ετών, έληξε σήμερα με τραγικό τρόπο. Η σορός του βρέθηκε στην περιοχή του Κουβαρά στην Αττική. Οι συνθήκες θανάτου διερευνώνται από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές. Εκφράζουμε τη λύπη μας για τον άδικο χαμό ενός νέου ανθρώπου και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Με πληροφορίες  από anikolouli.gr 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης