Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, ενώ η ΕΛΑΣ φαίνεται να βρίσκεται αρκετά κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Open, οι Αρχές έχουν επικεντρωθεί στην αναζήτηση του λεγόμενου πληροφοριοδότη, καθώς είναι πολύ σημαντικό να καταφέρουν να διαπιστώσουν τον τρόπο που η πληροφορία για την οικονομική κατάσταση του πιλότου έφτασε στους δράστες. Ωστόσο, δεν μπορούν ακόμα να πουν αν οι πληροφορίες δόθηκαν τυχαία ή με δόλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κακοποιό που τα χαρακτηριστικά του μοιάζουν σε μεγάλο ποσοστό με αυτά του ατόμου που έχει περιγράψει ο 32χρονος πιλότος. 

 Στο «μικροσκόπιο» συγκεκριμένος ύποπτος

Την ίδια ώρα, με βάση την περιγραφή που έχει δώσει ο σύζυγος της Καρολάιν, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει 10 υπόπτους, που μπορεί να ήταν ανάμεσα στους δράστες και σε αυτούς επικεντρώνονται, Μάλιστα από αυτούς τους 10 υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο κακοποιού του οποίου τα χαρακτηριστικά φαίνεται πως μοιάζουν σε μεγάλο ποσοστό, με αυτά που έχει περιγράψει ο 32χρονος πιλότος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί έχουν δείξει στον πιλότο φωτογραφίες με άτομα γνωστά στις Αρχές που έχουν διαπράξει ληστείες στο παρελθόν και θεωρούνται σκληροί κακοποιοί. Ένας από αυτούς τους υπόπτους ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή του κακοποιού που ο πιλότος έχει δώσει. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση οι αστυνομικοί παραμένουν επιφυλακτικοί καθώς ο άνθρωπος βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση όταν έδινε την περιγραφή και μάλιστα δεν μπορεί να είδε καλά κάποιον από τους δράστες, καθώς τα χαρακτηριστικά τους ήταν καλυμμένα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης