Zougla Newsroom

Πρωτοφανές και ανησυχητικό συμβάν διαδραματίστηκε το πρωί της Πέμπτης ανάμεσα σε μία γυναίκα και έναν αστυνομικό κοντά στην οδό Ευριπίδου στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ζούγκλας» λίγο πριν τις 11:30 μία οδηγός διαπληκτίστηκε με ένα αστυνομικό για μία θέση πάρκινγκ. Ο αστυνομικός την έβρισε, βγήκε από το όχημά του και την χαστούκισε τρεις φορές. Η γυναίκα στη συνέχεια τον έφτυσε και του πέταξε το κινητό της.

ΑΤ ΚαλαμαριάςΑμέσως αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο επενέβησαν για να τους σταματήσουν. Στη συνέχεια κλήθηκε η άμεση δράση και οδηγήθηκαν και οι δύο στο Α.Τ Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με νεότερες μαρτυρίες, έως αυτή την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης στο Α.Τ Καλαμαριάς, όπου παρατηρείται μία προσπάθεια να καθυστερήσει η δικογραφία προκειμένου να επιτευχθεί η συναινετική συμπεριφορά του θύματος, δηλαδή της γυναίκας επί της οποίας χειροδίκησε ο αστυνομικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες που προέρχονται από καλά πληροφορημένους κύκλους της Αστυνομίας της Θεσσαλονίκης, η  κωλυσιεργία  αυτή αποσκοπεί στο να μην καταθέσει και να μην υποβάλλει μήνυση το θύμα, έτσι ώστε να μη υποστεί συνέπειες ο αστυνομικός.

Είναι πρωτοφανές…άνδρας της ΕΛ.ΑΣ, να συμπεριφέρεται εν μέση οδώ και μέρα μεσημέρι με αυτόν τον βίαιο τρόπο.

Όμως το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και καταδεικνύει πως μέρα με τη μέρα αναδεικνύονται συμπεριφορές από εκπροσώπους θεσμών οι οποίες δεν συνάδουν με την αξιοπρεπή και δημοκρατική διαγωγή που πρέπει να επιδεικνύει κάθε δημόσιος λειτουργός. Ιδιαίτερα όσον αφορά τον αστυνομικό.

Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ο αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης