Tη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 στα νησιά του Ιονίου και στα δυτικά ηπειρωτικά αναμένεται βροχές κατά περιόδους. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στις Κυκλάδες, στην Κρήτη, στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου θα αυξηθούν δίνοντας τοπικές βροχές και πιθανόν στα Δωδεκάνησα καταιγίδες. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός που τοπικά στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -9 έως 9 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -6 έως 12, στην Ήπειρο από -2 έως 14 βαθμούς, στη Θεσσαλία από -5 έως14, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 14 βαθμούς, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από -2 έως 11 βαθμούς, και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στα νότια πελάγη 6 μποφόρ, αλλά μετά το μεσημέρι θα στραφούν παντού σε δυτικούς με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι σταδιακά σε βορειοδυτικούς και ενισχυόμενοι στα 6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 13 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστεί ομίχλη Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 0 έως 11 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερες.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης