Ο Μητροπολίτης Μόρφου, ο οποίος υποστηρίζει πως κάποιος γίνεται ομοφυλόφιλος επειδή οι γονείς του έκαναν πρωκτικό σεξ όταν η μητέρα ήταν έγκυος, ξαναχτυπάει. 

Αυτή τη φορά καταπιάνεται με το θέμα του κορωνοϊού, αφού σε ομιλία του έδειξε ένα τεύχος του Αστερίξ από το 2017, μέσα στο οποίο υπάρχει ο χαρακτήρας του «Κορωνοϊού», δηλώνοντας πως «αυτό είναι μια απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, στην ομιλία που πραγματοποιήθηκε στις 28 Οκτωβρίου αναφέρει πως στο 37ο τεύχος του Αστερίξ, με τίτλο «ο Αστερίξ και ο Υπεριταλικός», προφητεύεται ο κορωνοϊός. Ο Μητροπολίτης αναφέρεται στον χαρακτήρα του κόμικ ο οποίος είναι μασκοφόρος και ονομάζετε Coronavirus (Κορωνοϊός) και πιθανότατα είχε πάρει το όνομά του από την εξάπλωση του SARS το 2002.

 

Χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Μόρφου είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Για να δείτε πώς προετοιμάζουν τις μάζες για αυτά που ζούμε σήμερα. Το 2017, γράφει για μία αρρώστια, η οποία θα έρθει εις τους κατοίκους της Ρώμης, της Ρώμης που δοκιμάστηκε περισσότερο απ’ όλους και τώρα πάλι επέστρεψε, αφού τον γράφει με μία μάσκα να είναι πάνω σε ένα άρμα. Λέει: Ιδού ο μεγάλος πρωταθλητής, ο αποκαλούμενος μασκοφόρος Ηνίοχος, ο μεγάλος Κορωνοϊούς και ο πιστός του ο Βακχύλους. Τα ακούτε; Το ’17, παρακαλώ. Μιλά για τον κορωνοϊό, ο οποίος έρχεται και θα βάλει σε όλους τις μάσκες. Και φωνάζει ο κόσμος όλος, αφού νικά ο κορωνοϊός, “Κορωνοϊούς, Κορωνοϊούς”. Πρέπει να έχουμε και λίγη υποψία, ότι κάποιοι εργάζονται για εμάς, χωρίς εμάς. Πριν από εμάς, για εμάς. Αυτό είναι μία απόδειξη ότι δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης