Τις οπαδικές διαφορές τους θέλησαν να λύσουν με καδρόνια και λοστούς δυο ομάδες νεαρών από περιοχές  των νοτίων προαστίων. Αποτέλεσμα, να τραυματιστούν δύο άτομα και να συλληφθούν έξι ανήλικοι. 

Η κόντρα ξεκίνησε μετά το κυριακάτικο παιχνίδι μεταξύ των ομάδων από την Τερψιθέα και τα Σούρμενα. Χθες το μεσημέρι, όμως, κανονίστηκε «ραντεβού» στην πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στο Ελληνικό. Τα δύο «αντίπαλα στρατόπεδα» είχαν από περίπου 20 άτομα το καθένα και ήταν έτοιμα για όλα. Στη μια και μισή το μεσημέρι πιάστηκαν στα χέρια και τα καδρόνια ανεβοκατέβαιναν στα κεφάλια. Ευτυχώς το σκηνικό πολέμου κράτησε λίγο και οι δύο τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο πήραν εξιτήριο πολύ γρήγορα. Αστυνομικοί από το Τμήμα Ελληνικού, που κλήθηκαν στο σημείο ύστερα από τηλεφωνήματα κατοίκων, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν έξι άτομα – όλοι τους ανήλικοι. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, αφού πρώτα είχαν προλάβει να «ξεφορτωθούν» τα καδρόνια και τους λοστούς που είχαν χρησιμοποιηθεί στο πεδίο μάχης των νοτίων προαστίων!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης