Σε εξέλιξη βρίσκονται όλες οι διαδικασίες σχετικά με τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα, οι οποίες θα σταλούν στην ανακριτική αρχή της Θεσσαλονίκης για την έρευνα που διεξάγεται για το βιασμό της 24χρονης. Σύμφωνα με ανώτερες δικαστικές πηγές που γνωρίζουν άριστα τις εξελίξεις οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν έχουν δοθεί ακόμη στην αστυνομία και την ανακρίτρια όπως ισχυρίζονται δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

Ο λόγος είναι διότι αναμένονται και τα αποτελέσματα ακόμη μίας εξέτασης που αφορά την ποσότητα του αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα της νεαρής κοπέλας. Αυτή η εξέταση αναμένεται να βγει από το αντίστοιχο εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας όπου εστάλη για έλεγχο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα πλήρη αποτελέσματα αναμένεται να βγουν μέσα στις επόμενες μέρες και θα σταλούν όλα μαζί στην ανακριτική αρχή προκειμένου να υπάρχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για την υπόθεση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκα, Θανάσης Ζιώγας μίλησε στη Ζούγκλα και ανέφερε πως «οι τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα οι οποίες έχουν αργήσει να βγουν θα ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα….τις συγκεκριμένες εξετάσεις τις περιμέναμε μέχρι και σήμερα Παρασκευή. Θέλω να πιστεύω πως οι Αρχές κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Σχετικά με τις τοξικολογικές αναμένω να τις έχουμε την επόμενη εβδομάδα. Όλη η Ελλάδα περιμένει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αλλά και του DNA, ούτως ώστε να ανοίξει πιο γρήγορα ο δρόμος για την αλλαγή της κατηγορίας και οι ένοχοι να οδηγηθούν γρήγορα στη φυλακή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης