Παραδόθηκε στις Αρχές ο 26χρονος άνδρας που τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε σοβαρά τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου έξω από καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Λίγο πριν τη μια το μεσημέρι το μεσημέρι της Κυριακής, ο 26χρονος που μαχαίρωσε 17 φορές τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, προσήλθε στο Τ.Α Κηφισιάς, μαζί με το δικηγόρο του και παραδόθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την επίθεση στον Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη, ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος του γνωστού επιχειρηματία, θα συλληφθεί.

Ο 26χρονος που παραδόθηκε στο Τ.Α. Κηφισιάς

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος περίμενε να λήξει το αυτόφωρο πριν παραδοθεί στα χέρια των αρχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 26χρονο, ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί στιγμές μετά την επίθεσή του με μαχαίρι κατά του 60χρονου επιχειρηματία και αποδείχθηκε ότι ήταν γνώριμος των Αρχών καθώς είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2021 και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Οι κάμερες ασφαλείας της καντίνας στην οποία σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό έχουν καταγράψει καρέ καρέ τη στιγμή της επίθεσης. Από το οπτικό υλικό προκύπτει πως ένας διαπληκτισμός ήταν το έναυσμα για την επίθεση, αν και οι αστυνομικοί εξετάζουν το εάν αυτή ήταν προσχεδιασμένη και εάν υπήρχαν προηγούμενα μεταξύ του δράστη και του θύματος.

H στιγμή του διαπληκτισμού:

Το βράδυ του Σαββάτου, η ΕΡΤ έδωσε στη δημοσιότητα οπτικό υλικό, από την αιματηρή συμπλοκή στη Βαρυμπόμπη που οδήγησε στο μαχαίρωμα του επιχειρηματία.

Δράστης και θύμα έρχονται στα χέρια μπροστά στα μάτια θαμώνων της καντίνας. Τα δευτερόλεπτα που ακολουθούν και δεν καταγράφει η κάμερα, ο 26χρονος μαχαιρώνει 17 φορές τον επιχειρηματία.

 

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: 

«Σε συνέχεια του από 29-10-2022 Δελτίου Τύπου , συνελήφθη πρωινές ώρες σήμερα (30-10-2022), δυνάμει εντάλματος σύλληψης 26χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Συγκεκριμένα ο 26χρονος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς, όπου και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.»

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης