Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: Ήταν συμβόλαιο θανάτου

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020, 00:13
Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: Ήταν συμβόλαιο θανάτου

Αντιμέτωποι με τον δολοφόνο της κόρης τους θα βρεθούν εκ νέου οι γονείς της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί κατακρεουργημένη στο Β' Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο πατέρας της άτυχης εφοριακού μίλησε στο Open TV και εμφανίστηκε βέβαιος ότι η δολοφονία της κόρης του ήταν συμβόλαιο θανάτου.

«Θέλω από τη δικαιοσύνη να πιέσει τον δολοφόνο για να πει ποιοι άλλοι ήταν μαζί του και ποιοι τον έβαλαν. Θέλουμε να πει ποιοι ήταν αυτοί που τον πλήρωσαν για να σκοτώσει το κορίτσι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας της εφοριακού.

«Μου είχε πει η κόρη μου "μπαμπά είμαι στεναχωρημένη με απειλούν με διάφορες υποθέσεις της δουλειάς επειδή δεν χρηματίζομαι, για να τους κάνω τις βρωμιές τους"» πρόσθεσε.

«Εκτός από τις μαχαιριές το παιδί μου είχε πάνω από 22 χτυπήματα στο σώμα του. Το κορίτσι πάλεψε. Πήγα εκεί και είδα. Δεν είχε μείνει τάφος, λουλούδι, γλάστρα. Το μπουφάν της ήταν κομμάτια, ενώ οι γύρω τάφοι είχαν γεμίσει αίμα. Καταστραφήκαμε, δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο. Βλέπω τα άλλα μου παιδιά που μαραζώνουν. Αυτό που μας κρατάει είναι να δούμε ποιος ήταν αυτός που πλήρωσε για να σκοτωθεί το κορίτσι».

Ο δικηγόρος του πατέρα της Δώρας Ζέμπερη υπογράμμισε πως «αυτό που μένει να δούμε είναι εάν θα προκύψουν στοιχεία για το εάν τον συγκεκριμένο άνθρωπο τον έβαλε κάποιος να τη σκοτώσει με τόσες μαχαιριές».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2020, 00:14