Πάτρα: Θρασύτατη διάρρηξη στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022, 06:15
Πάτρα: Θρασύτατη διάρρηξη στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα»

Μόνο ιεροσυλία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η διάρρηξη που έγινε τα ξημερώματα της Κυριακής 11/12/2022 στα γραφεία του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα» στην οδό Φιλοποίμενος, στην Πάτρα.

Εκπληκτα στελέχη της «Φλόγας», άνοιξαν το γραφείο το απόγευμα της Κυριακής και διαπίστωσαν ότι όλα ήταν άνω κάτω και πως η μπαλκονόπορτα ήταν παραβιασμένη.

Οι διαρρήκτες κατάφεραν και μπήκαν στα γραφεία της «Φλόγας» από το διπλανό διαμέρισμα στο οποίο στεγάζεται ο Σύλλογος Κλειτορολευκασίων Πάτρας. Και αυτό γιατί η πόρτα της «Φλόγας» είναι ασφαλείας.

Πήδηξαν από το μπαλκόνι, έσπασαν την μπαλκονόπορτα και εισέβαλλαν στον χώρο. Άρπαξαν 600 ευρώ που βρήκαν στο συρτάρι και μία τηλεόραση. Μόνο το laptop που ήταν πάνω στο γραφείο δεν πήραν.

Είναι φανερό πως η διάρρηξη δεν έγινε τυχαία. Το πρωί του Σαββάτου η «Φλόγα» έκανε το καθιερωμένο bazaar στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου όπου επικράτησε το αδιαχώρητο.

Οι διαρρήκτες υπολόγιζαν ότι τα χρήματα από το παζάρι θα ήταν μέσα στα γραφεία αλλά η πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, μετά την καταμέτρηση, τα μετέφεραν σε άλλο σημείο μια και ποτέ δεν αφήνουν χρήματα από δωρεές ή «παζάρια» στο γραφείο.

Υπήρχαν, όμως, 600 ευρώ για κάποιες πληρωμές τα οποία… βρήκαν οι δράστες. Οι οποίοι φυσικά είχαν κατά νου «μεγάλη μπάζα» αλλά… απογοητεύτηκαν! «Και μόνο που θα έπαιρναν τα χρήματα παιδιών που αγωνίζονται για την ασθένειά τους, είναι ιεροσυλία» δηλώνει η Μαρίνα Ριζογιάννη εκ μέρους της «Φλόγας».

Ευτυχώς όμως τα μέλη του ΔΣ είχαν προνοήσει κι έτσι τα χρήματα του παζαριού είναι ασφαλή και θα δοθούν για τους σκοπούς του Συλλόγου, που εδώ δεκαετίες στέκεται αρωγός στους γονείς παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια.

Πηγή: pelop.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2022, 06:23