Παιδοκτόνος Κέρκυρας: Κρεμάστε με στην πλατεία για παραδειγματισμό

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019, 19:37
Παιδοκτόνος Κέρκυρας: Κρεμάστε με στην πλατεία για παραδειγματισμό
Μετανιωμένος δηλώνει ο παιδοκτόνος της Κέρκυρας, ο οποίος ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της ίδιας του της κόρης. Μάλιστα ζητεί να κρεμαστεί στην πλατεία για παραδειγματισμό.

«Δεν νιώθω καλά... Έπρεπε να ζήσει. Τώρα ναι, συνειδητοποίησα τι έχω κάνει. Έχω μετανιώσει. Να με κρεμάσουν στην πλατεία. Εγώ το ζητάω, για παραδειγματισμό. Για την ψυχή της» είπε μιλώντας στην εκπομπή: «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

«Κάποια στιγμή θόλωσα, δεν ήμουν εγώ εκείνη την ώρα. Δεν έβλεπα τίποτα πια. Τη χτύπησα με το σίδερο και μετά πήδηξε από το παράθυρο, πήδηξα κι εγώ. Ήμουν άλλος. Ακόμα και τώρα κάθομαι και σκέφτομαι τι συνέβη» ανέφερε σημειώνοντας πως βρήκε την κόρη του στο πίσω μέρος της αυλής σοβαρά χτυπημένη και πεσμένη στο έδαφος. Όταν τον είδε, του είπε: «Μπαμπά φεύγω, σε αγαπάω πολύ. Θέλω να με αγκαλιάσεις λίγο». Της είπα «έρχομαι μαζί σου κόρη μου». Την κρατούσα αγκαλιά και μου έλεγε «κρυώνω μπαμπά».

Ο 52χρονος δήλωσε πως καθάρισε το σπίτι, έκαψε κάποια από τα ρούχα του και προσωπικά αντικείμενα της 29χρονης, ενώ πέταξε το κινητό της στην αυλή της νονάς της. Όταν ρωτήθηκε για ποιο λόγο έθαψε τη σορό της κόρης του, απάντησε πως «δεν ήθελα να την αφήσω έξω για τα ζώα. Την έβαλα πρόχειρα εκεί».

Τόνισε ακόμα, πως ήταν τόσο σοκαρισμένος που δεν μπορούσε να πάρει κανέναν τηλέφωνο. «Δεν ήξερα τι ήταν σωστό και λάθος. Με πήραν τηλέφωνο και πήγα εγώ στην αστυνομία. Δεν μπορούσα να μιλήσω, μετά πήγαμε σπίτι» πρόσθεσε. 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019, 19:37