Zougla Newsroom

«Στάθηκε ακίνητος και έβλεπε το τρένο να έρχεται κάτω πάνω του. Δεν έκανε ούτε μια κίνηση για να το αποφύγει παρά τις φωνές που τον καλούσαν να μετακινηθεί». Αυτό ήταν το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι αξιωματικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά οι οποίο ασχολήθηκαν με το νέο ατύχημα που συνέβη χθες βράδυ στον Ταύρο όπου τραυματίστηκε ένας 16χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μιλώντας με γείτονες αλλά και με την οικογένεια του νεαρού διαπίστωσαν ότι το παιδί είχε διάφορα θέματα με την συμπεριφορά του. «Τις τελευταίες μέρες δεν ήθελε να πάει σχολείο και αρνιόταν να φάει. Δεν έβγαινε σχεδόν ποτέ έξω παρά ελάχιστες φορές. Φίλους και παρέες δεν είχε και η μόνη του βόλτα ήταν γύρω γύρω από το σπίτι του» λέει κάτοικος της περιοχής που γνωρίζει τον 16χρονο αλλά και την οικογένεια του. Αποφεύγει όμως να πει οτιδήποτε για την ψυχολογική κατάσταση της μητέρας του παιδιού αλλά και για τον πατέρα του. 

Όσον αφορά στον οδηγό του προαστιακού, αν και το όριο ταχύτητας ήταν τα 80 χιλιόμετρα, από την έρευνα προέκυψε ότι η ταχύτητα του ήταν πολύ μικρότερη ενώ βλέποντας και το παιδί να είναι ακίνητο πάνω στην διάβαση, έκανε ότι ήταν δυνατό προκειμένου να μειώσει ακόμα περισσότερο την ταχύτητα του, κάτι που το κατάφερε. «Ίσως η κίνηση του οδηγού να πατήσει όσο πιο πολύ φρένο μπορούσε, να έσωσε και το παιδί» λέει αστυνομικός που ασχολήθηκε με το περιστατικό. Με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος. 

Ο 16χρονος Φώτης συνεχίζει να νοσηλεύεται στο «Τζάνειο» νοσοκομείο με τους γιατρούς να υποστηρίζουν ότι η κατάσταση του είναι κρίσιμη και τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν πολλά για την κατάσταση της υγείας του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης