«Εγώ πού θα μείνω τώρα;»: Αυτές ήταν οι πρώτες κουβέντες που με δάκρυα στα μάτια κατάφερε να ψελλίσει ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος, που είδε το σπίτι του να γίνεται παρανάλωμα του πυρός χθες το μεσημέρι στον Πύργο από φωτιά που ξέσπασε σε χώρο πλησίον της κατοικίας όπου διέμενε και η οποία γρήγορα πήρε διαστάσεις με αποτέλεσμα να κάψει ολοσχερώς και το εσωτερικό της οικίας του.

Το σπίτι αυτό ήταν το μοναδικό βιος του, το μέρος στο οποίο έβρισκε καταφύγιο και ηρεμία. Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στην οικία που βρίσκεται πίσω από τον σιδηροδρομικό σταθμό του Πύργου, ανάμεσα στις παράλληλες οδούς Υψηλάντους και Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπως τόνισε στην εφημερίδα «Πατρίς», την ώρα εκείνη έπινε καφέ στην αυλή του σπιτιού του και είχε δει τη φωτιά να καίει χόρτα σε εξωτερικό χώρο του σπιτιού, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ποιος την έβαλε, ενώ ούτε ο ίδιος περίμενε ότι η πυρκαγιά θα επεκταθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η φωτιά γρήγορα πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις και προχώρησε και στο εσωτερικό του οικοπέδου «αγκαλιάζοντας» το σπίτι την ώρα που ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος -ευτυχώς- βρισκόταν έξω από αυτό και πρόλαβε να απομακρυνθεί.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και έκαναν οτιδήποτε είναι ανθρωπίνως δυνατό προκειμένου να περιορίσουν την έκταση της πυρκαγιάς, ωστόσο το σπίτι είχε ήδη τυλιχτεί στις φλόγες με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος άνδρας να βρεθεί από τη μία στιγμή στην άλλη στον δρόμο, χωρίς πλέον να γνωρίζει τι θα του ξημερώσει από εδώ και πέρα.

Πηγή: patrisnews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης