Θρίλερ με τις σορούς δυο αντρών που βρέθηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε διαμερίσματα σε Κυψέλη και Αργυρούπολη. Όλα ξεκίνησαν χθες γύρω στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής, όταν κάτοικοι της Κυψέλης κάλεσαν την Πυροσβεστική στην οδό Κερκύρας.

Οι πυροσβέστες ανέβηκαν στον έκτο όροφο, όπου υποτίθεται ότι είχε εκδηλωθεί φωτιά. Ωστόσο διαπίστωσαν ότι τουλάχιστον εκείνη την ώρα δεν υπήρχαν καπνός ή φλόγες. Παραβίασαν την πόρτα και ακριβώς από πίσω βρήκαν τη σορό ενός άντρα 51 ετών. Αμέσως κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να μεταφέρουν στο νοσοκομείο τον άτυχο άντρα, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του. Αν και την προανάκριση έχει αναλάβει το ανακριτικό τμήμα της υπηρεσίας, η εικόνα που αντίκρισαν οι πυροσβέστες που πήγαν στο διαμέρισμα παρέπεμπε σε πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί πολύ πριν την άφιξη των οχημάτων. Δεν αποκλείεται ο ένοικος του διαμερίσματος να προσπάθησε να βγει από την πόρτα αλλά να εγκλωβίστηκε από τους καπνούς. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη περίπτωση που κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία ήταν χθες στις 18:30 το απόγευμα στην Αργυρούπολη. Στο ισόγειο διαμέρισμα βρέθηκε απανθρακωμένος ένας 69χρονος, ενώ το περίεργο είναι ότι η φωτιά που είχε εκδηλωθεί ήταν εμφανές ότι είχε ξεσπάσει ίσως και την προηγούμενη μέρα, χωρίς όμως κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό. Η ανησυχία όμως των συγγενών του 69χρονου, καθώς τον καλούσαν στο τηλέφωνο και δεν απαντούσε, τους ώθησε να απευθυνθούν στις Αρχές. Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν στο ισόγειο διαμέρισμα, βρήκαν τον άτυχο άντρα απανθρακωμένο στο σαλόνι. Το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής έχει αναλάβει και αυτή την υπόθεση. Αν ωστόσο προκύψουν και άλλα στοιχεία από την ιατροδικαστική εξέταση ή από την εξερεύνηση του χώρου, δεν αποκλείεται την υπόθεση να αναλάβει η αστυνομία.    

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης