Γλίτωσαν από το όπλο του εκτελεστή τους και τώρα θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις για ποιον λόγο τούς είχε βάλει στο στόχαστρό του. Τα δύο αδέρφια, που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της φονικής συμπλοκής χθες το απόγευμα στον Άγιο Σώστη, παραμένουν για νοσηλεία στο Γενικό Κρατικό Αθηνών. Δυστυχώς, ο πατέρας τους, ηλικίας 54 ετών, δεν τα κατάφερε και έχασε τη ζωή του επί τόπου.

Οι τραυματίες, ηλικίας 28 και 22 ετών, φέρουν τραύματα στο κεφάλι και η κατάσταση της υγείας τους είναι σοβαρή, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς. Ούτε το θύμα αλλά ούτε και οι δύο νεαροί έχουν απασχολήσει ποτέ τις διωκτικές αρχές για κάποιο αδίκημα. «Δεν έχουμε να κάνουμε με τρία παραβατικά άτομα που ενδεχομένως να δικαιολογούσε την επίθεση που δέχτηκαν. Άρα οι έρευνες μας, τουλάχιστον στην αρχή, δεν έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση» λέει στο zougla.gr αστυνομικός που ερευνά το περιστατικό. Παρούσα την ώρα της επίθεσης ήταν και η μητέρα της οικογένειας, η οποία όμως δεν τραυματίστηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ασχολούνται με την υπόθεση περιμένουν τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης των επτά καλύκων που περισυνέλεξαν από την οδό Τιμοκρέοντος, χωρίς όμως να αισιοδοξούν, καθώς τις περισσότερες φορές τα όπλα είναι «καθαρά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διωκτικές αρχές έχουν στην κατοχή τους ένα βίντεο που έχει καταγράψει ένα μεγάλο μέρος της επίθεσης. Μαζί με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων αναζητούν το αυτοκίνητο των δραστών που χθες κατάφερε να διαφύγει παρά την κινητοποίηση που έγινε από περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Εκτός κινδύνου συνεχίζει να νοσηλεύεται και μία 18χρονη σερβιτόρα ενός καταστήματος που τραυματίστηκε στον γλουτό από τις σφαίρες που έπεφταν βροχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης οι αστυνομικοί τις επόμενες μέρες θα ζητήσουν και μια πιο λεπτομερή κατάθεση από τη μητέρα και σύζυγο του θύματος, προσπαθώντας να φτάσουν στην αιτία του διαπληκτισμού που είχε αποτέλεσμα να μετατραπεί ο Άγιος Σώστης σε… Σικάγο.

Zougla newsroom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης