Πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου» αποδείχθηκε πως είναι ο ένας εκ των ανδρών που εμπλέκονται στην υπόθεση μαστροπείας 14χρονης, η οποία φιλοξενείτο σε ίδρυμα ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης, ηλικίας 24 ετών, ο οποίος έχει συλληφθεί για τη νέα υπόθεση εκμετάλλευσης ανηλίκου που ήρθε την Τρίτη, 21 Μαρτίου, στη δημοσιότητα και κατηγορείται για μαστροπεία, είχε κάνει ψευδείς καταγγελίες για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» σε τηλεοπτικές εκπομπές, ως πρώην τρόφιμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 24χρονος είχε και προφίλ στο Facebook με το ψευδώνυμο «Στέφανος Γουναράς».

Ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης συνελήφθη για την υπόθεση μαστροπείας μαζί με έναν 30χρονο και έναν 25χρονο. Εις βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος. Κατά περίπτωση, αντιμετωπίζουν τα αδικήματα: μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, παιδική πορνογραφία.

Ο ρόλος του στην υπόθεση της Νέας Σμύρνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ρόλος του Ελλάδιου Σπηρλιώτη στην υπόθεση της 14χρονης, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, είναι ο εξής:

«Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης κατόπιν σχετικών ερωτήσεων παραδέχθηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19ης Μαρτίου έως 05:30 της 20ης Μαρτίου, βρίσκονταν στο ξενοδοχείο (αναφέρεται το όνομα του ξενοδοχείου) το οποίο βρίσκεται επί της οδού (αναφέρεται η οδός) στο Μεταξουργείο από κοινό με την ανήλικη και έναν ακόμη φίλο τους ονόματι “Ρουσλάν” αγνώστων λοιπών στοιχείων, ηλικίας περίπου 22 ή 23 ετών με αριθμό τηλεφώνου (αναφέρεται ο αριθμός).

Ο “Ταχίρ” και ο Ελλάδιος Σπηρλιώτης ανέφεραν ότι ο Ρουσλάν προέβη σε συνουσία με την ανήλικη, ενώ οι ίδιοι παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο».

Τι είχε δηλώσει για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Ο 24χρονος είναι ένας πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου», ο οποίος σε συνέντευξή του στο Mega είχε περιγράψει τις άθλιες συνθήκες της δομής. «Με το πέρασμα του καιρού τα πράγματα χειροτέρευαν. Όταν κάναμε ένα λάθος υπήρχε η τιμωρία», είχε πει τότε.

Παράλληλα, είχε δηλώσει ότι εργαζόταν στις αποθήκες της δομής, γι’ αυτό και γνώριζε πού πήγαιναν τα ρούχα που τους δωρίζονταν. Όπως είχε ισχυριστεί, του είχε ζητηθεί από τους ιθύνοντες να πάει να πετάξει τα ρούχα και μάλιστα, για να σιγουρευτεί, να τα πετάξει μέσα στους κάδους.

Ο νεαρός, στη συνέχεια όμως, ανασκεύασε τις δηλώσεις του, υποστηρίζοντας, σε βίντεο, ότι όσα κατήγγειλε στον «αέρα» του Mega ήταν ψεύδη, υποστηρίζοντας ότι είχε προηγηθεί χρηματισμός του.

Το Mega δημοσίευσε μηνύματα που Ελλάδιου που αποδείκνυαν ότι οι ισχυρισμοί του στο βίντεο ήταν ψευδείς και ότι ο ίδιος εκβίαζε το κανάλι, αλλά και δημοσιογράφους. Μετά την τηλεοπτική του εμφάνιση, εκείνος άρχισε να στέλνει μηνύματα ζητώντας χρήματα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης