Προβλήματα προκάλεσε η βροχόπτωση στον Δήμο Βισαλτίας Σερρών, όπου γίνονται αντλήσεις υδάτων και καθαρισμοί των δρόμων, που γέμισαν με νερό και λάσπη.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Μπάμπη Στεργιάδη, βροχοπτώσεις σημειώνονται σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, χωρίς ωστόσο να έχουν αναφερθεί προβλήματα, πέραν της περιοχής της Βισαλτίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Περιμένουμε να δούμε την εξέλιξη του καιρικού φαινομένου από το μεσημέρι και μετά, καθώς οι βροχές αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι αύριο το πρωί» τόνισε ο κ. Στεργιάδης, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Tην ίδια ώρα, όπως αναφέρει το thesstoday.gr, στην τοπική κοινότητα Αχινού έχουν πλημμυρίσει η πλατεία, ένα κατάστημα και ένα σπίτι πέριξ αυτής αλλά και χωράφια, χωρίς ευτυχώς να κινδυνεύσει κανείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο βρίσκονται τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα όπου κάνουν απάντληση υδάτων καθώς και αστυνομικοί αλλά και μηχανήματα του Δήμου Βισαλτίας.

Ο Επαρχιακός δρόμος Πατρικίου-Αχινού δεν είναι προσβάσιμος για ΙΧ αυτοκίνητα, λόγω του μεγάλου όγκου νερού.

Την ίδια ώρα έκλεισε ο δρόμος που συνδέει το Ν. Σούλι Σερρών με την Οινούσα και στο σημείο καταφθάνουν μηχανήματα του Δήμου Σερρών.

Μεγάλα προβλήματα δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση και στο Ψυχικό του Δήμου Εμμανουήλ Παππά.

Οι αγρότες βρίσκονται σε απόγνωση σε όλα τα χωριά του δήμου καθώς τα χωράφια σκεπάστηκαν από νερό, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες του Επιλογές TV, πνίγηκαν ζώα σε μια κτηνοτροφική μονάδα στη Μονόβρυση.

Δείτε το βίντεο: 

 

 

Με πληροφορίες από AΠΕ-ΜΠΕ, thesstoday.gr, epiloges.tv

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης