«Άνοιξαν» οι ουρανοί στη Ρόδο με την ισχυρή νεροποντή να έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στους δρόμους του νησιού. Εικόνες που φτάνουν από τοπικά μέσα δείχνουν τους δρόμους να έχουν πλημμυρίσει και τους πολίτες να προσπαθούν να μετριάσουν τις ζημιές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προβλήματα σημειώνονται και στο αεροδρόμιο της Ρόδου λόγω της ισχυρής καταιγίδας, με την ταλαιπωρία που υπόκεινται οι επιβάτες, τα πληρώματα των αεροπορικών εταιρειών και οι εργαζόμενοι να είναι μεγάλη.

Έλληνες χρήστες του διαδικτύου μοιράστηκαν βίντεο και λεπτομέρειες από το σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ενημερώνει μέσα από την ομάδα του facebook «Συμβαίνει τώρα στη Ρόδο», σύμφωνα με την Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου, ο Γιώργος Δεσποτάκης:

«Με ενημερώνει αυτή τη στιγμή οδηγός ταξί ότι, η κατάσταση στο αεροδρόμιο της Ρόδου λόγω της καταιγίδας έχει προκαλέσει προβλήματα. Οι τουρίστες είναι εγκλωβισμένοι είτε στα αεροπλάνα είτε στο κτήριο μέσα, δεν γίνεται μεταφορά βαλιτσών, δεν μπορεί να μπει κόσμος ή να βγει από το αεροδρόμιο και έχουν πλημμυρίσει οι γύρω δρόμοι».

Ο Θαρρενός Τσούλος με τη σειρά του γράφει:

«ΟΙ Τουρίστες μούσκεμα μικροί μεγάλοι τρέχουν να μπουν στα λεωφορεία. οι πιο τυχεροί βρεγμένοι περιμένουν στις αίθουσες αφίξεων τις βαλίτσες σχεδόν δύο ώρες. Ο λόγος, μπλόκαραν τα πάντα με τα νερά. Οι υπάλληλοι με τις σκούπες προσπαθούν να βγάλουν τα νερά από το κτήριο. Το ύψος του νερού που φτάνει τα τριάντα εκατοστά απαγορεύει όσους θέλουν να πάρουν ταξι να περασουν απέναντι. Τα Πουλμαν λόγω έλλειψης χώρου στάθμευσης γυρνούν γύρω γύρω προκαλώντας μια χαώδη κατάσταση. Οι υπάλληλοι των εταιρειών που υποδέχονται τους τουρίστες βουτηγμένοι στο νερο μέχρι το κόκκαλο προσπαθούν να βοηθήσουν και ταυτόχρονα να πείσουν τους τουρίστες ότι δεν είναι αυτή η πραγματική εικόνα του νησιού. Όλα αυτά εν ετοι 2023 στην ναυαρχίδα του τουρισμού».

 

 

Πληροφορίες: Πρώτη Έκδοση Δωδεκανήσου / rodiaki.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης