Μέσα στα αυτοκίνητά τους θα μπορούν να εξετάζονται για κορωνοϊό οι δημότες του Αγ. Ι. Ρέντη, καθώς την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα διενεργήσουν drive through rapid tests, από τις 10:00 έως τις 15:00. Οι έλεγχοι θα διεξαχθούν μόνο σε επιβαίνοντες σε οχήματα και όχι σε πεζούς, στη διασταύρωση των οδών Αθηνάς και Σπυρίδωνος.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, στα οχήματα θα μπορούν να επιβαίνουν έως τρία άτομα, όλα με μάσκες, ακόμα και αν ανήκουν στην ίδια οικογένεια. Τα τεστ μπορούν να γίνουν μόνο σε άτομα άνω των δέκα ετών, τα οποία θα πρέπει να έχουν μαζί τους ΑΜΚΑ ή/και Δελτίο Ταυτότητας, καθώς και αριθμό κινητού τηλεφώνου, στον οποίο θα αποσταλεί με SMS το αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να υποβληθούν στο τεστ θα πρέπει για τη μετακίνησή τους να χρησιμοποιήσουν τον κωδικό 1 (επίσκεψη σε γιατρό). Η προσέλευση στον χώρο διενέργειας των τεστ θα γίνεται από την οδό Αθηνάς, ενώ από τον δήμο παρακαλούνται οι δημότες οι οποίοι δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε τεστ να αποφύγουν την κυκλοφορία στις ανωτέρω οδούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης