Το τελευταίο αντίο είπαν το πρωί της Τετάρτης συγγενείς και φίλοι στην 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη, η οποία δολοφονήθηκε στη Ρόδο, όπου και σπούδαζε. Στο πλευρό της οικογένειας που ζει το δράμα της είναι η τοπική κοινωνία του Διδυμότειχου

Η σορός της κοπέλας έφτασε αργά το βράδυ της Τρίτης αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί οδικώς στο Διδυμότειχο, ενώ το πρωί της Τετάρτης μεταφέρθηκε στο σπίτι της οικογένειας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της άτυχης κοπέλας, αλλά και ο μικρότερος αδελφός της, οι οποίοι είναι απαρηγόρητοι.

Στο πλευρό της οικογένειας που ζει το δράμα της είναι η τοπική κοινωνία του Διδυμότειχου. Φίλοι της κοπέλας και των γονιών τους την αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια.

Λίγο πριν από τις 11.00 η νεκροφόρα ξεκίνησε από το πατρικό σπίτι της Ελένης για την εκκλησία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θρήνος στην εκκλησία

Ο πόνος ήταν βουβός, έσπαγε μόνο από τις φωνές της μητέρας που καλούσε το παιδί της να γυρίσει πίσω. «Ελένη γύρνα πίσω», φώναζε η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Σημειώνεται ότι τον επικήδειο εκφώνησε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης. «Η Ελένη ήταν η ελπίδα, οι γονείς της δεν αποχωρίζονται το παιδί τους, αλλά τη ζωή τους όπως την ήξεραν, όπως την έζησαν».

Η μητέρα της 21χρονης

Η οικογένεια της 21χρονης

Ο πατέρας της Ελένης μίλησε την Τετάρτη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή κάνοντας λόγο για ένα «από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα».

Υποστήριξε ότι δεν γνώριζε τίποτα που να συνιστά απειλή για την κόρη του και τόνισε πως «αν ήξερα ότι κάποιος την ενοχλεί, θα είχα πάρει μονομιάς το αεροπλάνο».

Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι δολοφόνοι

Στον εισαγγελέα Ρόδου προσήχθησαν σήμερα το πρωί οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες επιρρίπτουν o ένας στον άλλον την ευθύνη για τον θάνατό της.

Όπως έγινε γνωστό, αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι έρευνες του Λιμεναρχείου Ρόδου συνεχίζονται, με σκοπό να αποκαλυφθεί πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και για ποιους λόγους.

Φωτογραφίες: e-evros.gr, life-events.gr

Διαβάστε επίσης: Στο εξοχικό ενός εκ των δραστών δολοφονήθηκε η Ελένη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης