Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο Ελένης Τοπαλούδη, με κατηγορούμενους δύο νεαρούς, έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.
Από την ομολογία του 19χρονου από την Αλβανία προκύπτει πως το έγκλημα διαπράχθηκε στην εξοχική κατοικία της οικογένειας του 21χρονου στη Λίνδο, μερικά χιλιόμετρα μακριά από τη θαλάσσια περιοχή όπου βρέθηκε η Ελένη.
Και ενώ ο 19χρονος έχει ομολογήσει ότι συμμετείχε στη δολοφονία, ο 21χρονος από τη Ρόδο αρνείται ότι είχε εμπλοκή.
«Θα είχε ζήσει, αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο»

Το μαρτύριο που βίωσε η φοιτήτρια αποτυπώνεται στα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star, ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της Ελένης δήλωσε ότι το κορίτσι μαρτύρησε στα χέρια των δολοφόνων.
«Εκτός από το χτύπημα στο κεφάλι, υπάρχουν κι άλλα ευρήματα που δείχνουν ότι την κακοποίησαν βάναυσα. Το συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα. Αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο, σήμερα θα ζούσε» είπε μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής Ρόδου.
Σήμερα η κηδεία
Στο μεταξύ, σήμερα, συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο στο άτυχο κορίτσι που έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Η εξόδιος ακολουθία της Ελένης Τοπαλούδη θα τελεστεί στις 11.00 το πρωί στο Διδυμότειχο.
Η σορός της φοιτήτριας μεταφέρθηκε χθες από τη Ρόδο στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί στην πατρίδα της, το Διδυμότειχο Έβρου.
Προθεσμία για να απολογηθούν έλαβαν οι κατηγορούμενοι
Στο μεταξύ, στον εισαγγελέα Ρόδου προσήχθησαν σήμερα το πρωί οι δύο νεαροί που κατηγορούνται για τη δολοφονία της φοιτήτριας.

Οι δύο φερόμενοι ως δράστες επιρρίπτουν o ένας στον άλλον την ευθύνη για τον θάνατό της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, αφού τους ανακοινώθηκαν οι κατηγορίες, οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την ερχόμενη Παρασκευή.

Οι έρευνες του Λιμεναρχείου Ρόδου συνεχίζονται, με σκοπό να αποκαλυφθεί πώς έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα και για ποιους λόγους.

Oι δύο συλληφθέντες:

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης