Συναγερμός πριν από λίγη ώρα στο αεροδρόμιο Ηρακλείου με το φόβο για ύπαρξη βόμβας σε αεροσκάφος που προσγειώθηκε από αεροδρόμιο της Γερμανίας στο «Νίκος Καζαντζάκης».

Ο συναγερμός έληξε όταν πυροτεχνουργός της αστυνομίας και ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος βρήκε το ύποπτο αντικείμενο και διαπίστωσε ότι τελικώς δεν ήταν κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τι είχε συμβεί; Το αεροπλάνο που έφτασε στο Ηράκλειο μεταφέροντας κυρίως Γερμανούς στάθμευσε κανονικά στη θέση που του παραχωρήθηκε. Οι επιβάτες κατέβηκαν όλοι και αναχώρησαν με προορισμό τα ξενοδοχεία ή όπου αλλού έχουν κλείσει για να μείνουν στις διακοπές τους.

Όταν το πλήρωμα μπήκε για να καθαρίσει το εσωτερικό του αεροπλάνου , διαπίστωσε έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή -δεν είναι γνωστό που ακριβώς ήταν- και κατά πληροφορίες ήταν ενεργοποιημένος.

Το πλήρωμα ακολουθώντας τις οδηγίες που έχει, ενημέρωσε τις αρχές του «Νίκος Καζαντζάκης» και την αστυνομία. Ο πυροτεχνουργός που έφτασε είδε ότι πρόκειται για ένα laptop που ο κάτοχός του είχε ξεχάσει φεύγοντας. Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής ο ιδιοκτήτης του υπολογιστή δεν το έχει αναζητήσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: creta24

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης