Tαυτοποιήθηκε και συνελήφθη από την υποδιεύθυνση Kρατικής Aσφάλειας της διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής κατόπιν σχετικού εντάλματος σύλληψης, 19χρονος για την επίθεση σε βάρος του προέδρου της K.O. και Γραμματέας του MέPA 25 που έλαβε χώρα τις βραδινές του Σαββάτου 10-03-2023 στα Εξάρχεια.

Ο νεαρός συνελήφθη ύστερα από ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια της υπόθεσης στο κέντρο της Αθήνας και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στην Ευελπίδων για την εκτέλεση του εντάλματος του. Στο βίντεο που έχει καταγραφεί η επίθεση στον γραμματέα του ΜέΡΑ 25 ο 19χρονος είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του ενώ δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν είναι ένα από τα άτομα που χτύπησε ή όχι τον κ. Βαρουφάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο παρελθόν ο νεαρός φέρεται να έχει συμμετοχή σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας και επίσης να έχει προσαχθεί από τις αστυνομικές αρχές. Η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θα αναλάβει να προσωποποιήσει τον ρόλο του νεαρού στην επίθεση σε βάρος του κ. Βαρουφάκης έξω από το εστιατόριο της οδού Βαλτετσίου στα Εξάρχεια. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης