Ένας εύελπις συνελήφθη για απάτη το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας. Ο 20χρονος, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του zougla.gr, προσπάθησε να εξαπατήσει τους υπαλλήλους σε γνωστό εμπορικό κέντρο της Ομόνοιας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός θέλησε να αγοράσει ένα φούτερ το οποίο όμως φαίνεται ότι ήταν ακριβό για το πορτοφόλι του. Προχώρησε λοιπόν σε μια κίνηση «στρατηγικής» αλλά χωρίς όμως να έχει υπολογίσει τα «αντίμετρα» της επιχείρησης αλλά και του υπαλλήλου στο ταμείο. Ο εύελπις φέρεται να άλλαξε το ταμπελάκι όπου αναγραφόταν η «τσουχτερή» τιμή με κάποια άλλη που ήταν πιο κοντά στο δικό του βαλάντιο. Πλησίασε το ταμείο και έδωσε το «φτηνό» φούτερ στον υπάλληλο. Όταν όμως το ειδικό «σκάνερ» θέλησε να ελέγξει το ρούχο, ο υπάλληλος κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς ήξερε ότι το συγκεκριμένο ρούχο δεν ήταν από τα φτηνά. Αμέσως κάλεσε τους υπευθύνους του εμπορικού κέντρου για να διαπιστώσουν τι είχε συμβεί. Λίγο αργότερα η απάτη αποκαλύφθηκε και στη σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Ο εύελπις, με το παράστημα του να μην πλέον τόσο ευθυτενές, πήρε τον δρόμο για το αστυνομικό τμήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λίγο αργότερα ενημερώθηκαν και οι στρατιωτικές αρχές για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 20χρονος με το μέλλον του στη Σχολή Ευελπίδων να είναι αβέβαιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης