Σοκ προκαλεί το απίστευτο περιστατικό βίας μεταξύ ανήλικων κοριτσιών νωρίς το βράδυ της Δευτέρας στη Λαμία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ο ξυλοδαρμός της 13χρονης έγινε σε παρκάκι της Νέας Άμπλιανης στη Λαμία, όπου τα βράδια μαζεύονται αρκετά παιδιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια της 13χρονης, χωρίς να υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος υπήρξε αρχικά μια φραστική αντιπαράθεση μεταξύ της 13χρονης και της παρέας με τις τρεις 17χρονες.

Ξαφνικά η μια από αυτές έριξε ένα χαστούκι στη 13χρονη και στη συνέχεια άρχισαν να τη χτυπούν άγρια και οι τρεις μαζί. «Τη χτύπησαν και την έριξαν κάτω. Την πατούσαν και την κλοτσούσαν. Η αδελφή μου νοσηλεύεται με χτυπήματα στον αυχένα, στα πλευρά, στην κοιλιά και αλλού. Έχουμε καταθέσει μηνύσεις και τώρα η δικαιοσύνη έχει τον λόγο….» λέει η αδελφή της 13χρονης στο LamiaReport.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα των 17χρονων κοριτσιών που ξυλοκόπησε τη 13χρονη απαρτίζεται από μία Ελληνίδα, μία Ρουμάνα και μία Αλβανίδα.

Τη χτυπούσαν επί 15 λεπτά

Η οικογένεια της 13χρονης έχει δώσει εντολή στον γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα να αναλάβει την υπόθεση, ο οποίος, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1, είπε ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του, οι 17χρονες χτυπούσαν τη 13χρονη επί 15 ολόκληρα λεπτά!

«Έχω ενημερωθεί από την οικογένεια για τον άγριο ξυλοδαρμό του κοριτσιού, το οποίο νοσηλεύεται στο ΓΝ Λαμίας. Περιμένω τις ιατρικές γνωματεύσεις και το περιεχόμενο της δικογραφίας που σχημάτισε η Αστυνομία στη Λαμία και μετά όλα θα πάρουν τον δρόμο τους…» είπε στο LamiaReport o κ. Λύτρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης