Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οδηγός, το αυτοκίνητο της οποίας, έπεσε από τον καταπέλτη του πλοίου «Φιορ Ντι Λεβάντε» στο λιμάνι της Κυλλήνης, ενώ η ίδια βρισκόταν μέσα σε αυτό.

«Δοξάζω τον Θεό και την Παναγία που μου έδωσαν δύναμη και είμαι καλά, λέει μετά την τρομακτική περιπέτειά της η κ. Μέμη Γεράκη μη μπορώντας ακόμα να πιστέψει πως σώθηκε σε κλάσματα του δευτερολέπτου πριν το αυτοκίνητό της πέσει και χαθεί στα παγωμένα νερά του λιμανιού της Κυλλήνης, την Δευτέρα 23/12. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δοξάζω τον Θεό και την Παναγία που μου έδωσαν δύναμη και είμαι καλά. Υμνώ τους δύο ανθρώπους του λιμενικού της Κυλλήνης, τον Θοδωρή και τον Παναγιώτη και με κίνδυνο της ζωής τους με έσυραν έξω από το αμάξι, λίγο πριν αυτό πέσει στην θάλασσα», λέει η οδηγός, στο ραδιόφωνο του Inkefalonia 103,9.

«Αν έπεφτα στην θάλασσα, ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το αυτοκίνητό μου είναι ακόμα κάπου στον βυθό, φανταστείτε που θα βρισκόμουν αν δεν ήταν τα παιδιά του λιμενικού να με τραβήξουν έξω από αυτό από την πόρτα του συνοδηγού. Ούτε το πτώμα μου δεν θα έβρισκαν! Οφείλω την ζωή μου στους δύο ανθρώπους του Λιμενικού της Κυλλήνης! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους αυτούς», λέει τρομαγμένη ακόμα η κ. Γεράκη.

Αναφορικά με την εικόνα του βίντεο, που φαίνεται το αυτοκίνητο να βγαίνει με την όπισθεν η ίδια δηλώνει: «Με έβαλαν στο πλοίο με την μούρη. Δεν βγήκα με την όπισθεν επειδή μου άρεσε, έτσι με έβαλαν από το πλοίο και μόνο έτσι μπορούσα να βγω…».

Και καταλήγει με… τρεμάμενη φωνή: «Όλο αυτό που έγινε πρόκειται για ανθρώπινο λάθος και όχι δικό μου. Και από την εταιρία δεν με πήραν ένα τηλέφωνο. Ακόμα δεν μπορώ να πω τίποτα. Είναι εδώ δικηγόροι, εμπειρογνώμονες και δύτες και από εμένα και το λιμενικό, η κυρία εισαγγελέας και φυσικά θα αποδοθούν τα δίκαια και τα νόμιμα. Το θέμα είναι πως είμαι καλά».

Πηγή: inkefalonia.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης