Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η κοινότητα του Πύργου Διρού στη Μάνη από τη δολοφονία μίας 44χρονης γυναίκας από τον σύζυγό της με κυνηγετική καραμπίνα.

Η δολοφονία έγινε περίπου στις 22:00 το βράδυ της Κυριακής. Στο σπίτι βρίσκονταν ο 44χρονος δράστης, η σύζυγός του και η 15χρονη κόρη τους. Σύμφωνα με συγγενείς της οικογένειας, που πλέον φιλοξενούν το ανήλικο κορίτσι, ο 44χρονος πήρε το κυνηγετικό του όπλο από το υπνοδωμάτιο και πυροβόλησε μία φορά τη γυναίκα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 15χρονο κορίτσι προσπάθησε να αποτρέψει το μοιραίο και να αποσπάσει το όπλο από τον πατέρα της. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και ο 44χρονος πυροβόλησε και δεύτερη φορά δίνοντας τη χαριστική βολή στο θύμα του. Σημειώνεται ότι ο 19χρονος γιος της οικογένειας βρισκόταν με τον παππού του στο νοσοκομείο, όπου τον είχε πάει για εξετάσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι ήταν πολλά χρόνια μαζί, αλλά τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα. Έτσι έγινε και χθες και ξέσπασε καβγάς. 

Ο δράστης είναι γνωστός επιχειρηματίας στην ευρύτερη περιοχή της Μάνης. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι λειτουργεί μίνι μάρκετ στο χωριό, ενώ ο πατέρας του φούρνο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης