Στη Ρόδο οι γονείς της Τοπαλούδη για κατάθεση στην ανακρίτρια

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 02:41
Στη Ρόδο οι γονείς της Τοπαλούδη για κατάθεση στην ανακρίτρια

Στην ανακρίτρια της Ρόδου θα καταθέσουν αύριο Παρασκευή οι γονείς της άτυχης Ελένης Τοπαλούδη σχετικά με τα απειλητικά τηλεφωνήματα που δεχόταν η κόρη τους.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Star, το ραντεβού του Γιάννη και της Κούλας Τοπαλούδη με την ανακρίτρια Ρόδου είναι προγραμματισμένο για αύριο. Η μητέρα της άτυχης Ελένης είναι εκείνη που θα δώσει στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της, ένα χρόνο πριν την δολοφονήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, θα δώσει στοιχεία για δυο τουλάχιστον νεαρούς άντρες που έχουν προκύψει από τα social media της φοιτήτριας.

Η οικογένεια Τοπαλούδη, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ζητήσει να διερευνηθεί αν αυτά τα νεαρά άτομα σχετίζονται με τον Ροδίτη και τον Αλβανό που κατηγορούνται για το άγριο έγκλημα.

Κοινό σημείο τους, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, είναι ότι κατάγονται από τον ίδιο χωριό στη Ρόδο.

Το Star μίλησε με τον πατέρα της Ελένης. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους γονείς να επιστρέψουν στον τόπο όπου βρήκε τόσο τραγικό θάνατο η μοναχοκόρη τους και προσπαθούν να βρουν το κουράγιο.

Μάλιστα, θεωρούν χρέος τους να φωτίσουν και αυτοί από την πλευρά τους κάποιες πτυχές αυτής της υπόθεσης και να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες στη Δικαιοσύνη.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019, 02:44